Tämän päivän päivällinen valmistuu vaivatta neljässä kattilassa, joista kolme kiehuu ihan itsekseen.
Pakastetut turskapalat höyrystetään kypsiksi. Samoin kasvikset oman maun mukaan. Perunat keitetään (minulla tällä kertaa uusia perunoita, jotka voi syödä kuorineen). Jujuna koko jutussa minun mielestäni on tämä ihana voi-sitruunakastike.
1 dl ruokakermaa
80 g voita tai margariinia
suolaa ja pippuria
1-2 tl sitruunan mehua (mulla ei ollut, niin käytin etikkaa)
Kiehauta kerma ja vatkaa siihen voikuutiot. Älä kiuhuta enää. Mausta.
Kala on hyvää,nam!
VastaaPoistaKivat huivit olet tehnyt tuolla alempana....
Iloista pääsiäistä Tuula!
Tuo lautanen näyttää oikein kevyen herkulliselta.
VastaaPoistaYaelian, meilla syodaan kalaa todella usein, monta kertaa viikossa. Kolmas huivi on meneillaan, tosin ryhdyin neulomaan huovutettavaa laukkua tassa valissa...
VastaaPoistaUnelma, kevytta on ruoka kastiketta lukuunottamatta, mutta eihan sita tarvitse kauhakaupalla lautaselle valuttaa :).
Ihanan näköinen lautanen. Pidän kaikesta kalasta.
VastaaPoistaNäyttää hyvältä :) Saisinpa vielä miehenkin innostumaan kalan syömisestä...
VastaaPoistaHyvää pääsiäistä!
Hyvältä näyttää kala ja potut :) Miunkin piti ostaa uusia pottuja (marokkolaisia) pääsiäiseksi, mutta unohdin :/
VastaaPoistaTurska vaan ei taida olla täällä yhtä edullista, kuin siellä... Muuten, syödäänkö teillä lammasta laisinkaan? Mietin vain, että raaskitteko, kun omiakin on :)
Hyvää Pääsiäistä!
Lezzie, kala on hyvaa.
VastaaPoistaHeli, ei meidankaan isanta syonyt juuri kalaa aikaisemmin, mutta nykyisin valitsee mieluummin kalaa, jos menemme syomaan ulkonakin.
Siiri, ei meilla taalla kotona kukaan syo lammasta missaan muodossa. Mina en syo muutakaan punaista lihaa, enka edes kanaakaan. Isanta ja typy eivat syo hekaan, varmaan juuri siksi, etta kun on noita omiakin lampola taynna :). Turskan sijasta voi kayttaa seitä tai mita tahansa valkoista kalaa. Sehan ei ole kamalan kallista Suomessakaan, luulen...
Iloista pääsiäistä!
VastaaPoista