lauantai 1. helmikuuta 2014

Hiihtoretkellä


Meille on taas ajettu hiihtolatu pihasta. Ei voi ainakaan valittaa, etteikö olisi yksinkertaista päästä kuntoilemaan. Ja luntakin on ihan tarpeeksi.

Kauden ensimmäinen hiihtoretki on tehty.

Pidättekö te muut hiihtämisestä?

6 kommenttia:

 1. 'hei,
  teillähän on aivan hurjasti lunta verrattuna pohjoiseen Norjaan! Täällä kunhan aurinko vielä jatkaa päivää niin hiihtoladut alkavat täyttyä - vielä ei ole kuulema ollut tunkua! Nyt aurinkoa jo liki 6 tuntia mikä on hyvin, kun ajattelee että aurinko näkyi eka kerran vasta pari viikkoa sitten!
  Hiihtäminen... polveni kiukkuaa niin, ettei minusta ole nyt hiihtämään. Ennen oli. Nyt uidaan ja pyöräillään...

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköiset säät hiihtämiselle..KOskakohan olen viimeksi saanut hiihtää....

  VastaaPoista
 3. Voi mitä maisemia! Mulle tulee lapsuus mieleen, vaikka ei ne Keski-Suomen maisemat noin jylhiä olleetkaan.

  Olen haaveillut, että voisin viedä lapset hiihtämään. Taitaa olla yksi niitä harvoja asioita, joissa olisin hetken aikaa parempi kuin lapset. Ainakin tasamaalla :)

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä siellä lunta runsain mitoin. Täällä keskellä Suomea on tuiskuttanut lunta tänään ja päätietkin ovat iljanteiset. Ehkä pian päästään täälläkin hiihtämään. Mielelläni hiihtelen tasaisella maalla/jäällä ja varsinkin kauniina helmikuisina, kevättä enteilevinä päivinä. Mäenlaskuista en niinkään välitä.

  VastaaPoista
 5. Olen viimeksi hiihtänyt joskus teininä, eikä kyllä kauheesti kiinnosta. Edellisestä laskettelukerrastakin on jo yli 15v, sitä pitäisi kyllä taas tehdä :-)

  VastaaPoista
 6. Onpa teillä kaunista!
  Meilläkin sataa lunta, mutta ei sitä vielä liikaa ole. Enkä tykkää hiihtää, en muutenkaan ole talvi-ihminen. Viimeksi kokeilin hiihtoa 20v, sitten, kun Israelin vävylle näytettiin Lappia!
  Minunhan se pitäisi asua lämpimässä, eikä siskojeni...

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.