lauantai 15. helmikuuta 2014

Nyt riittää!

Kummallinen talvi. Ensin ei tule lunta ollenkaan. Ja nyt ei sitten meinaa loppua lumentulo ollenkaan. Täällä on koko ajan harmaata. Pari pientä valopilkkua aurinkoineen on tämän vuoden puolella näkynyt. Ja se ei ole paljon.

Tänään heräsin tuulen ulvontaan. Ja nyt kun on valoisaa, niin tämmöinen näky oli ulkona:Eilen tyhjäksi lapioitu verantakin varmaan taas täyttyy lumesta, että pääsee taas lapioimaan...

Torstaina töistä tullessa autokin jämähti keskelle kotitietä. Lunta oli tuiskunnut päivän mittaan siihen malliin, että minun pikkuautolla ei siitä sitten läpi päässyt. Kävelin kotiin ja laitoin uuniin lohi-perunalaatikon muhimaan siksi aikaa, että saadaan tehdä lumitöitä ja autokin pihaan. No, päivällinen syötiin sitten vasta kahdeksalta...Niin, että nyt riittää. Jos tänään on vielä pakko tuiskuttaa, niin huomenna ei sitten enää tarvitse. Me täällä halutaan nähdä aurinkoa. Muuten saattaa käydä niin, että unohdamme miltä se näyttää. Ja luntakin on jo ihan tarpeeksi.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! Ja hyvää mennyttä ystävänpäivääkin ♥!

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti se lumentulo nyt loppuu, ja aurinkokin tulee taas esiin.

  Mukavaa viikonloppua sinnekin, mä vetäydyn nyt altaalle ;-)

  VastaaPoista
 2. Tiedän kyllä täsmälleen, miltä sinusta tuntuu :D. Alkaa kohta huumrontaju loppua… Nyt on ollut niin lauhaa, että kun muu lumetulo välillä loppuu, niin katoilta alkaa putoilla lumet ja ne onkin sitten varsinaisia lumivyöryjä… Yhtäkkiä oven takana on kaksimetrinen kinos mukavasti tiivistynyttä lunta… arggghh!

  VastaaPoista
 3. Outo talvi meilläkin, vaikka välimatkaa on, siihen kun lisätään toimimattomat netti yms yhteydet niin tökkii ja kunnolla :) vaan heitin sinulle haasteen, käy sivulla...

  VastaaPoista
 4. Kovin harmaata on täälläkin ja aurinko piilottelee paksun pilviverhon takana. Lunta ei ole paljoakaan; sen verran, että maa on valkoinen. Täällä on turha haaveilla hiihtämisestä.

  Lumntulosta huolimatta oikein onnellista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tuota tilannetta hieman "pelkään". Nyt lunta sellaiset 6cm kun viime talvena puolimetriä. Toivottavasti tuo teidän lumimääränne ei enää kasva, eikä tule enää tännekkään (kun ei kerran ajoissa tullut ;) )

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.