lauantai 22. helmikuuta 2014

Jess, lopultakin ne loppuu

Kaksi viikkoa on tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi. Tämä kauhea olympialaishehkutus täällä Norjassa on aivan hirvittävän rasittavaa. Melkein kaikki täällä ovat jaksaneet seurata kisoja tavalla tai toisella. Meidän yksi vakituinen sijaisemmekin töissä kieltäytyi sijaisuuksista tämän kahden viikon aikana!

Minua ei moinen urheiluhössötys ole kiinnostanut tippaakaan. Vouhotus on lähinnä rasittanut. Suomalaistenkaan menestys tai menestyksettömyys ei ole jaksanut kiinnostaa. Yhden kerran erehdyin viideksi minuutiksi television ääreen, kun muu perhe seurasi jotain, olikohan se hiihdon viestiä, jossa suomalaisillakin oli kai mahdollisuuksia. En kyllä enää muista kuinka siinä kävi...

Olettekos te muut seuranneet tätä urheilupuolta?

Ja tässä ihan aiheeseen kuulumaton kuva. Ostin granaattiomenoita. Olivat tosi punaisia nuo siemenet. Mutta hyvän makuisia ja mehukkaita ne olivat.


6 kommenttia:

 1. Joo ihan hyvä, että ovat ohi - vaikka eivät nämä olympialaiset nyt niin hirveästi ole häirinneet. Muutamia ihan viihdyttäviä hetkiä ja isänmaallisia läikähdyksiä olen kokenut, mutta ei sen kummempaa. Oli kuitenkin mielenkiintoista huomata, että olen edelleen henkeen ja vereen suomalainen vaikka täällä Norjassa asunkin - norjalaisten mitaleista en osannut iloita. Se on sellainen tunnejuttu, johon ei itse voi oikeastaan vaikuttaa. Ehkä seuraavissa olympialaisissa jaksan iloita jo norjalaistenkin puolesta - taitaisi olla enemmän iloittavaa :). Pidetäänköhän ne Lillehammerissa? Siinä on sulla sitten vielä enemmän sulattamista, jos olympialaiset tulee melkein kotiovelle :D.

  Kaunis granaattiomena - joka tosiaan hieman poikkeaa aiheesta :D.

  VastaaPoista
 2. En enää vuosiin ole jaksanut innostua urheilusta saati sitten siitä etukäteisvouhotuksesta mikä nykyisin tuntuu olevan "muodissa".
  Ei kisat ole kyllä häirinneetkään onneksi ne on helppo ohittaa ;))

  VastaaPoista
 3. Eipä sitä oikeastan tule katottua, muuten kun töissä kun asiakkaat haluavat seurata kisoja, niin siinä sivussa sitten tulee itselläkin vähän seurattua. Mutta kotona kyllä on niin paljon muutakin tekemistä että on saanut urheilu ohjelmat olla minulta ihan rauhassa ja en minä muutenkaan kauhiasti niistä perusta.

  VastaaPoista
 4. Eipä noilta voi välttyä, vaikka ei varsinaisesti ole katsottukaan. Eikös tää Putin sanonut norjalaisille, että ootte jo voittanut tarpeeksi, menkää kotiin :)
  Suomessa jo pohdiskeltiin, että pieneneekö kansantalous kun työt jää tekemättä kun porukka katsoo kisoja ;))
  Nyt seuraa sitten muutaman viikon pohdiskelut, että missä meni pieleen, kun ei tullut nin paljon mitaleja kuin oli suunniteltu. Eivoisvähempääkiinnostaa...
  Monet kivat teevee ohjelmat jäi tauolle noiden takia, esim Tanskalainen maajussi.

  VastaaPoista
 5. Olen joskus katsonut urheilua ja varsinkin tällaisia isompia kisoja ihan fanaattisesti, mutta näitä kisoja en ole katsonut minuuttiakaan, kun olen älynnyt, että on parempaakin tekemistä kuin urheilun katsominen. ;-D

  Nyt onkin kaupoissa ollut tosi mehukkaita granaattiomenoita - tosin ainakin täällä ne ovat ihan jättimäisen suuria. Syötiin granaattiomenaa juuri salaatissa. :-)

  VastaaPoista
 6. Vain ja ainoastaan jääkiekko kiinnostaa! Tällä kertaa katsoin vain suomen kaksi viimeistä ottelua. Katsoin koneelta, ja bronssi-ottelu oli selostettu venäjäksi, ja hyvin monotonisesti :-)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.