perjantai 21. helmikuuta 2014

Charlott ja Tiril

Ne, jotka eivät tapaa minua Facebookissa tai Instagramissa, eivät tiedäkään, että meille tuli alkuviikosta kaksi tämmöistä söpöläistä "sijaislapsiksi".

Siinä ne ovat: Charlott ja Tiril. Telemark-rotuisia lehmävauvoja. Ne tuli meille lypsykarjasta tuolta Valdresista. Nyt ne saavat elää meillä varaäitien kanssa, ilman mitään pulloilua. Ja sisaruksina ovat tietysti suurin piirtein saman ikäiset Drople ja Waldorf. Ihmeellisen hyvin tämä sijaisäitiys sujui. Siellä ne sulassa sovussa saavat maitoa kahdelta äidiltä. Jarlsbergeillä on tunnetusti kova maidontuotanto.


Waldorfista on tullut jo näin iso poika. Se ei oikein aluksi ollut kovinkaan innoissaan uusista sisaruksistaan ja osoitti mieltään vetäytymällä sivuun. Vaan nyt menee kaikki jo hyvin.


Minulla on taas tänään ollut opiskelupäivä korkeakoululla ja olen kuluttanut ahkeraan kirjaston penkkiä. Ensi viikko onkin meillä sitten hiihtolomaa niin töistä kuin koulustakin.

Oikein hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. On ne vaan sulosia. Noi lärpäkkeet on vaan niin kohtuuttoman isot, minusta.

    VastaaPoista
  2. Ihailin noita jo Instagramissa,hurjan suloisia uusia tulokkaita:)

    VastaaPoista
  3. Söpöjä lehmävauvoja! Meillä Tukholmassa oli yhteensä 14 tuntia aurinkoa tammikuussa eikä helmikuu taida olla sen parempi. Tänään se pilkotteli kai varttitunnin. Mutta lunta on myös vähän ja täällä odotellaan kovasti kevättä. Toivottavasti tulee aikaisin. Hyvää talvilomaa toivotellen/Tuuli

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.