torstai 27. kesäkuuta 2013

Risteilyllä

Me käytiin taas Maijan kanssa Saksan risteilyllä. Monettakohan kertaa. Vaan pitihän sitä jollain tapaa juhlistaa loman alkua. Ja matka itsessään oli melkein ilmainen, kun ollaan Color Clubin jäseniä ja kerätty pisteitä edellisistä reissuista.

Hytti oli mukava ikkunallinen. Ei tarvinnut lähteä katselemaan maisemia ulos. Ja se muuten siivottiin sillä aikaa, kun olimme Kielissä. Silja Linella talvilomalla Helsingissä käydessä ei hyttiä siivottu Helsingin pysähdyksen aikana, vaikka aikaa olisi siihen ruhtinaallisesti verrattuna Kielin neljään tuntiin. Eli siitä meni pisteet Color Linelle.


Osloa.
Bygdøy.


Laivalla oli taas ihan kamalasti porukkaa. Mutta totuus on se, että ei sitä ihmismäärää nähnyt muualla kuin maihin noustessa. Silloin piti jonottaa. Tähän verrattuna Siljalla oli enemmän tungosta.

Kielissä käytimme aikamme kauppakeskuksessa. Paikka on sen verran tuttu, että osaamme käyttää ajan tehokkaasti. Armotonta shoppailua hiki päässä. Tällä kertaa käveltiin kävelykadullekin. Siihen täytyy tutustua paremmin seuraavalla kerralla. Se oli nimittäin PITKÄ. Lounas ostettiin aasialaisesta take awaysta mukaan laivalle.

Täällä kotona on ollut koko viikon kylmä (alle 10 astetta). Vettä on satanut joka ikinen päivä. Eilen illalla tuuli siihen malliin, että myrskyksi meinasi heittäytyä. Jokohan tämä kohta kääntyisi kesäisemmäksi. Onhan tämmöistä ollutkin jo perjantaista alkaen.

Mukavaa loppuviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Mekin risteilimme Saksaan ja parin viikon päästä takaisin, mutta rahtilaivalla ja valitsimme laivan, jossa vain 34 hyttiä. Ei tarvinnut jonottaa missään, illallispöydät koko ajan samat etc. Kun ei enää jaksa kiertää Eurooppaa, voikin sittan vain risteillä edestakaisin;)

  Laivamatkustaminen on minusta rentouttavampaa kuin mikään muu!

  VastaaPoista
 2. PS. Kylmä? Meillä on ties monettako vuorokautta +30 astetta ja jopa viikonlopun vierailun uuniruoat piti vaihtaa muuksi,kun uunia ei enää kestä pitää päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ole todellakaan helteistä tietoa...

   Poista
 3. Vitsi, tahdon kanssa Saksan risteilylle :-)

  Toivottavasti täältä tulee hieman lämmintä teillekin! En kyllä valita, minä nautin kun on kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Nuo laivat ovat kyllä aivan mahtavat. Vanhat Siljat jäävät armotta toiseksi. Mutta Suomessa tehtyjä ovat nuo Color Linenkin laivat ;).

   Poista
 4. Yritän lähettää suvea sinne alas, etsiessäni varjoa.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.