sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Haluaa lomalle

Nyt on kesä, vaikka ilmat eivät ihan kesäisiä olekaan. Ei ole kamalan lämmintä, mutta ei nyt pakkasasteitakaan. Luntakaan ei enää ole, muuta kuin ihan pikkuisen tuossa meidän vuorella. Siellä on kesätiekin jo avattu, tosin ei ihan kokonaan.

Iltaisin on valoisaa ja olisi mukavaa valvoa pitempään. Aamusta olisi kiva nukkua pitempään. Joka-aamuinen eväspakettien tekeminen kyllästyttää. Koululaiselle se täytyy aina laittaa mukaan. Mutta itse olen jo luovuttanut ja ostan lounaan koulun kahviosta. Olisi mukavaa olla vaan kotona. Lukea kirjoja. Eikä tehdä mitään sen kummoisempaa.

Tunnelma on sellainen, että kesäloma voisi alkaa vaikka tänään. Kymmenen työpäivää olisi jäljellä. Viimeinen on tosin varattu vain lukuvuoden päättäjäisille. Ensin aamusta oppilaitten kanssa ja iltapäivällä meille opettajille. Ja sitten kahdeksan viikkoa irrottautumista rutiineista. Se tulee tekemään hyvää.

Mutta vielä viimeinen puristus. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille, olitte sitten töissä tai jo lomailemassa!


6 kommenttia:

 1. Seuraavassa elämässä mäkin rupean opettajaksi ;-)

  Mukavaa viikkoa sullekin!

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluan:) Sekä työstä että lapsista:) Edes päiväksi! Hyvää lomaa ja nautihan joka hetkestä kun se alkaa.

  VastaaPoista
 3. Enpä juuri ilahtunut sääennusteista, meillekin torstai yölle hallanvaaraa... Uskotaan ja toivotaan vielä riitävän lämmintä. Parasta aikaa tulee vettä taivaan täydeltä ja ukkostaa. Meillähän siis on rehun teko käynnissä ja heinää niitettynä...

  VastaaPoista
 4. Tänään juuri mietin näitä, vaikka lomalla ollaan niin kaikki jatkuu samanlaisena. Mulla on reilun 13 vuoden aikana ollut yksi yö, jolloin olen ollut ilman yhtäkään perheenjäsentä eikä yhtää päivää niin, että vähintään yksi lapsi ei olisi ollut suoraan vastuullani, yleensä kaikki kolme. Mitähän siitä tulee kun joskus tarvitsee suoranaisesti huolehtia vain itsestään :)

  VastaaPoista
 5. No tuo muutama päivä hurahtaa nopeesti ja sitte hyvää lomaa :-D Kauheet läpykät ton lehmän korvissa.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä vikalle puristukselle! Eli hyvää lomaa sitten 10 päivän kuluttua!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.