maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ja arvonnan voittaja on:

Muutama viikko sitten pidettin täällä blogissa juhlapostausta numero 1000. Osallistujia arpajaisiin oli tasan 20.

Oli mukavaa saada kommentteja lukijoilta ja vähän vinkkiä siitä, mitä te haluatte lukea. Kiitos kaikille osallistujille!

Maikki tyttäreni sai sanoa numeron 1-20 välillä. Se oli numero 2. Eli voittajaksi selviytyi tämä kommentoija:

Mukava on lukea tuosta naapurikunnasta maailmalle lähteneen kuulumisia ja nuo ajokoirat ! tietenkin niiden vaiheita on mukava seurata. Niistä varmaankin syksyllä sitten enempi :)

P.P. laitatko osoitteesi viestissä tänne. En julkaise sitä. Saat kesän kuluessa neulomani ja huovuttamani lapaset. Niille voi olla vaikka käyttöä syksyn metsästysretkille ;).

Toinen voittaja tulee sitten Norjasta. Lupasin kirjan listaltani. Ainut "norjalainen" oli Satu tuosta melkeen naapurista :). Ilmoittele Satu minkä kirjan haluat, niin laitan sen postiin.

Onnea 5-vuotiaalle ja VAU, 1000 blogikirjoitusta on mahtava määrä!! Ja lapasille on aina käyttöä Norjan kesissä... :) Mukava on ollut seurailla jo kauemmin Norjassa asustavan kuulumisia, ja vielä melkein naapurista!

Mukavaa maanantaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Apua, mahtavaa, "minä joka en koskaan voita mitään"! :) Olin jo eilen vastaamassa mutta sitten huomio keskittyikin johonkin muuhun, syytän tätä raskausajan aivokapasiteettiä ja univelkaa... Ja nyt meni vaikeaksi kirjan valinta, mutta eiköhän tuo Leena Lehtolaisen "Harmin paikka" olisi mukavaa kesälukemista. Kiitos tuhannesti Tuula!!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.