sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Virusongelmiako?

Kertokaapas minulle viisaat mikä nyt on vikana.

Kun yritän mennä omaan blogiini Google Cromin kautta, niin ruutuun pläjähtää tämmöinen, jota taas Firefoxin kautta mennessä ei tule. Minulla on Telenorin kautta käytössä Nortonin virusohjelma, joka ei ole aikaisemmin temppuillut millään tavalla. Sama ongelma on joissakin blogspotin blogeissa, mutta ei kaikissa. Blogspotia epäillään nettfiskingistä (siis mitä se on???).


blocked red-x

Mistenkelig webområde sperret

Du forsøkte å få tilgang til:
http://tuulher-no.blogspot.no/

Denne websiden har blitt blokkert for din sikkerhet, og er sendt inn til evaluering. Gå til Symantec for å lære mer om nettfisking og Internett-sikkerhet. 

Vi anbefaler at du IKKE besøker denne siden, men hvis du vet at den er trygg, kan du besøke denne siden allikevel. 

Gå ut av dette området 

4 kommenttia:

 1. Höh,toivottavasti tuo selviää pian.

  VastaaPoista
 2. Hmmm en osaa kyllä sanoa kun tämä blogi on vielä mulla uus juttu, mutta olen kyllä huomannut että chromella ei aina kaiki lisäosat toimi mitkä sit firefox:illa taas pelaa. oisko sit jokin selain propleemna. Toivottavasti selviää

  VastaaPoista
 3. nettfisking on tietojenkalastelua (yritys saada henkilotietoja/tilitietoja). Chrome yleensa herjaa tuota jos blogiin on lisatty mainoksia tai jotain muuta harpaketta, ja niiden alkupera on vahan hamara. Mun veikkaus on, etta tuo "Live Traffic Feed" sivupalkissa on se, joka tan varoitusilmoituksen saa aikaan.

  VastaaPoista
 4. Luin äskettäin että joku virustorjunta-ohjelma (McAfee ?) bloggasi Twitterin-palikan (Twitter-palvelun lyhyet viestit pienessä laatikossa) blogin sivupalkista.
  Sinun blogissasi tuo kävijät palikka tuskin sekoittaa mitään. Kalojen syöttäminen sensijaan: sehän on interaktiivinen, sen voisi joku virusohjelma luokitella vaaralliseksi. Jos jatkuu ja jos häiritsee niin voihan sitä poistaa hetkeksi jotakin sivupalkista.
  Ei tuo hirveen vaaralliselta vaikuta. Ota kaffeta. Ja foffeleita kermavaahdolla jos oikein hermostuttaa :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.