sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Suomalaisia telkkarissa

Skavlan, perjantai-illan talkshow, on alkanut näkymään siellä Suomessakin. Tai onko se sitten näkynyt jo kauan, en tiedä. Fredrik Skavlanin ohjelma on ollut varmasti suosituin norjalainen keskusteluohjelma jo useamman vuoden. Jossain vaiheessa Skavlania alettiin filmaamaan Ruotsin puolella. Ja on ollut puhetta myös siitä, että se siirtyisi Lontooseen, jolloin olisi helpompi saada vieraiksi maailmantähtiä. Vaikka onhan niitä riittänyt jokaiseen ohjelmaan nytkin. Kansainvälisten vieraitten lisäksi paikalla on aina ollut norjalaisia ja ruotsalaisia haastateltavia.

Nyt kahtena viimeisenä kertana on keskustelussa ollut mukana myös suomalaisia. Ja sehän on ihastuttanut varsinkin  minua hurjasti.

Viime viikolla oli vieraana Jörn Donner. Vaikka illan tähtivieraana oli Sopranos- ja Lilyhammer-sarjojen Steven Van Zandt, niin minusta Donner varasti huomion kommenteillaan.

Tällä viikolla paikalla oli taas Alexander Stubb, joka myös esiintyi edukseen minun mielestäni.

Jännityksellä odotan ensi perjantaita. Tuleekohan studioon tällä kertaa joku tunnelttu suomalainen.


5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista. Tuollaisia ohjelmia varmaan katsookin mielellään. Varsinkin kun niissä on oman kotimaan porukkaa mukana.

  Minulla ei nyt ole televisiota, kun ei oikein ole ollut kiinnostusta ja aikaa sen töllöttämiseen, mutta ehkä hankin sen tässä vielä. Maalla meillä kyllä on televisio, useampikin, mutta sinnekään ei yleensä kerkiä (matkaa noin 200 km).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun me remontoitiin täällåä, niin meillä ei ollut telkkaria puoleen vuoteen. Se oli oikeastaan aika ihanaa aikaa. Sitten kun telkkari tuli takaisin, niin en katsonut sitä pitkään aikaan.

   Poista
 2. Skavlan kuuluu myös omiin lemppareihin. Jörn Donner varasti tosiaan shown - koko porukka nauroi kyyneleet silmissä :D. A.Stubb oli myös ihan edustava, vaikka itse en niin kovin ihastunut kyseiseen henkilöön olekaan... Ja kyllä muuten tässä paikallisessa uutisvuodossa (Nytt på nytt) vilahtelee myös suomalaisiin liittyviä uutisia aika usein. Siellä on ollut Juha Mietoa, Matti Nykästä ja Timo Soinia ainakin...

  Tämä on nyt vähän sisäpiirin kommentti koskien niitä, jotka tuon viimeisen Skavlanin näkivät, mutta oli suorastaan piinallista seurata Anna Wahlgrenin haastattelua... melkein kiemurtelin sohvalla jostain epämiellyttävästä tunteesta...myötähäpeästä ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen samaa mieltä siitä Annan haastattelusta. Tuli ihan vaikea olo sitä katsoessa. Mutta ei hän kyllä minusta vastannut mihinkään kysymykseen. Kunhan pälpätti jotain ja huokaili. Mulla oli aikoinaan Wahlgrenin lapsikirja, kuten varmaan kaikilla silloin. En kyllä muista nyt kirjasta yhtään mitään... Joku taisi sen minulta sitten lainata pois. Hmm, se oli kyllä kummallinen osuus tuossa perjantaisessa ohjelmassa.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. En ole seurannut ohjelmaa. Tulee tosi vähän katsottua telkkaria.
  Sinulle on haaste blogissani:)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.