lauantai 20. lokakuuta 2012

Mitähän se tuo isäntä nyt meinaa...

Tämmöinen nuorimies nimeltään Ludde tuli meille eilen illalla. Hän on kaksivuotias Hamiltoninajokoira eli ruotsalainen ajokoira. Hmm. Kiltti se on, mutta kun minusta meillä on jo aika monta koiraa... Ludden eno on meillä ollut Brutus, joka kuoli vuosi sen jälkeen, kun se sai rotanmyrkkyä jostain muutama vuosi sitten. No, katsellaan nyt mitä tuleman pitää.


10 kommenttia:

 1. Onnea vaan uuden perheenjäsenen johdosta.,Miten monta koiraa teillä onkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt syksystä ollut vaan kolme, kun Embla myytiin eteenpäin. Isäntä ei ehtinyt kaikkia käyttämään metsässä. Vaan mites nyt sitten, kun tämä Ludde on täällä...

   Poista
 2. Eikö yksi noin söpö ja filmaattinen mahtuisi vielä joukkoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on aika söpö, mutta kun niitä pitäisi ehtiä minun mielestä käyttämäänkin. Mieluiten aina yhtä kerrallaan. Tosin on meillä "juksattu" ja otettu kaksikin kerrallaan metsään.

   Poista
 3. Yx ylimààrànen Ludde ei tunnu missààn kaikkien elàinten lisàksi mità teillà jo on, joten onnea vaan uuteen kotiin Luddelle ♥ Psssst....Thomas kattelee noita kaloja (syòtà kaloja -ruutua) ihan innoissaan, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin kalat jäänyt taas syöttämättä, hyvä kun Thomas ehkä innostuu asiasta ;).

   Poista
 4. Niin on kiltin näköinenkin, tämä Ludde.Hyvinkö se sulautuu muuhun laumaan? Minä mielisin omalle koiralleni kaveria, pientä vain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiltti taitaakin olla. Hyvästä perheestä kotoisin. Ei olla vielä annettu tutustua sen kummemmin tyttölöihin. Saattaahan siinä sitten joku näyttää olevansa pomo. Saa nähdä onko se talon vanhin vai tämä urosko meinaa ottaa komennon käsiinsä.

   Poista
 5. Ihan kuin meidän Cobra. Cobra vaan on narttukoira. Ei juuri eroa suomenajokoirasta ulkonäöltään tuossa kuvassa. Meillähän on myös 4 ajokoiraa ja isäntä käy aina kahden koiran kanssa metsässä. Hyvin on sujunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teillä käydään kahden koiran kanssa metsällä. Meillä on vähän ollut huonoja kokemuksia. Pahimmillaan olivat kolme vuorokautta metsässä, eikä enää tutkatkaan toimineet... Porukassa tyhmyys kai tiivistyi...

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.