maanantai 20. helmikuuta 2012

Tämä on sitten ihan oikea ;)

Viittaan edelliseen postaukseen. Onhan meillä tämmöinenkin.


Fluffy, todellinen linssilude. Ja hirveän kova seurustelemaan.


5 kommenttia:

 1. Teillähän onkin elukoita joka lähtöön :-)

  Mun blogista löytyy sulle haaste!

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo kultakalat. Olisin vain kaikella ystävyydellä halunnut kysyä, asuuko se tosiaan tuossa pienessä pyöreässä kulhossa?

  Toivottavasti ei, sillä kultakala ahmattina ja kovasti ympäristöään sotkevana vaatii laskennallisesti 100 l/kala. Oikein hoidettuna ja ruokinttuna kasvaa melkoiseksi jötkäleeksi; käykääpä vaikka Helsingin talvipuutarhassa katsomassa sinne "pitovaikeuksien" vuoksi luovutettuja kaloja. Niillä on kokoa!

  VastaaPoista
 3. Soile, haaste otettu vastaan.

  Anonyymi, :D, arvasin, että saan tämmöisen kommentin ;D. Ei asu oikeasti tuossa. Mutta on paljon helpompi kuvauskohde pienemmässä astiassa :).

  VastaaPoista
 4. Hei, anonyymi kiittää vastauksestasi ja on kovin onnellinen, että tuo on vain kuvausasumus ;o)

  Enkä todellakaan kysynyt pahalla, mutta kovin usein törmää tietämättömyyteen, mistä aiheutuu varsin ikäviä seuraamuksia.

  Ehkä kysymyksen välttääksesi olisit voinut mainita tuosta jo kirjoittaessasi, jos aavistelit jonkun asiaa kysyvän? Moni saattaa ihastella kaunista kuvaa, muttei lue kommentteja, joten olisit samalla omalta osaltasi saattanut valistaa muita tietämättömiä kultakalojen tarpeista.

  VastaaPoista
 5. Minä kun näin kuvat niin heti mietin että ei kyllä varmasti asu tuossa sen mitä Tuulaa oppinut tuntemaan bloggailun kautta :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.