tiistai 21. helmikuuta 2012

Aamupuuhia

Niinä aamuina, kun olen kotona, puuhailen yleensä eläinten kanssa. Useimmiten Katti Kamalan kanssa. Se on innokas apulainen kaikessa.Hevoset pääsevät ulos ja tallit on siistittävä ja lattiat peitettävä sahanpurulla.

Siitä unohdin ottaa kuvan...

Lehmien luona olin tänään pitempään juttelemassa. Siellä ei ollut sen kummempaa tekemistä, kun olivat saaneet puhtaat oljet eilen. Kovin ovat jo kesyyntyneet. Oli jännä seurata, kun kissa tuli sisään halliin, niin lehmät tutkailivat sitä aivan innoissaan.Viimeisenä ovat vuorossa koiruudet. Niitten kanssa vain seurustelen tänään, kun ruokailu on vasta myöhemmin iltapäivällä.

Kotona on nyt vain kolme. Vasemmalta Elsa, Embla ja Ebba. Toya on poikakylässä ja tulee kotiin kai huomenna. Sitten katsotaan tuleeko parin kuukauden päästä pentuja. Jos pentuja tulisi kymmenen, niin kaikki tilaajat saisivat omansa (jos ne sitten sattuvat olemaan oikeaa sukupuolta...).


Mukavaa tiistaipäivää teillekin! Täällä paistaa aurinko ja mittari on ihan pikkuisen pakkasen puolella.

5 kommenttia:

 1. Mukavia kuvia taas teidän eläimistä. ja kivaa laskiaistiistaita.

  VastaaPoista
 2. Ovatpa nuo teidän lehmät söpöjä:) Niin olivat kyllä lampaannekin;D

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä aika monta huolehdittavaa :) Ihailen tarmoasi. Tuollainen Katti Kamala olisi paikallaan täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Liisa, niin se onkin laskiaistiistai tänään!!!

  Yaelian, on ne aika söpöjä :).

  Johanna, voi Johanna, olen kaukana tarmokkaasta (lue postaukseni työuupumisesta)... Mutta kun saan touhuta omaan tahtiin niin hyvin menee. Ja olen oppinut tykkäämään eläimistä täällä meillä ihan kamalan paljon. Tuntuisi oudolta, jos niitä ei olisi. Sinun pitäisi olla katsomassa, kun juttelen niitten kanssa. Ihan kuin ihmisille ;).

  VastaaPoista
 5. Katti Kamalalla on ihana turkki...ihania elainkuvia!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.