keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pomelon pakkaus

Olin aivan onnessani, kun löysin yhdestä isosta kaupasta pomelo hedelmän. En ole tainnut syödä sellaista kuin viimeksi Suomessa todella kauan sitten. Minusta ne ovat tosi herkkua.Vaan kyllä ihmettelin, kun avasin tuon verkon hedelmän ympäriltä. Sen alla oli vielä ohut läpinäkyvä muovi. Ensiksikään en ymmärrä tämmöistä hedelmien pakkausta ollenkaan ja toisekseen tuollainen tuplapakkaaminen oli kyllä aivan käsittämätöntä.

Eikö meillä ole jo tarpeeksi roskaa muutenkin tässä maailmassa?

10 kommenttia:

 1. Hullulta kuulostaa, jotenkin vielä tajuaisi jos hedelmä syötäisiin kuorineen. Ajattele nyt jos jokainen appelsiinikin pakattaisiin jatkossa noin... Huh.

  VastaaPoista
 2. Ehkä hedelmä säilyy näin pakattuna paremmin?

  Samaa mieltä roskan suhteen, liikaa on.

  VastaaPoista
 3. Verkko on tosiaankin aika turha tuossa.,Pomelot ovat hyviä,mutta niillä on turhauttavan paksu kuori.Ystävän puutarhassa kasvaa noita...

  VastaaPoista
 4. Tiitsa, joo appelsiinit kanssa muoviin!

  Unelma, luulisi, että liian tiivis pakkaaminen olisi hedelmälle pahaksi.

  Yaelian, minusta niitä on hauska kuoria ;D.

  anumorchy, olisikohan ollut Kiinasta, ei ainakaan Israelista.

  VastaaPoista
 5. No jopas oli pakattu! Kieltämättä hirvittää, kun tuotteiden kääreitä ja pakkauksia laittaa roskiin. Siinä menee vuosi poikineen ennen kuin maatuvat. Pomelot on hyviä!

  VastaaPoista
 6. Pomelot ovat minustakin herkullisia ja hauskoja kuoria paksuine kuorineen.

  Luin jostain, että Thaimaassa (ehkä) tehdään marmeladia kuorista. En tosin ole törmännyt koskaan pomelonkuorimarmeladiin. Olisikohan niin, että vain kuoren pinta käytetään?

  VastaaPoista
 7. Olpas hyvin pakattu.
  Pomeloa en ole koskaan maistanut.

  VastaaPoista
 8. Täytyy myöntää etten ole koskaan maistanut pomeloa. Maistuuko se appelsiinilta? ;)

  Mutta todella älyttömältä tuntuu pakata noin. Yleensäkin kaikenlaista pakkauskäärettä on ihan liikaa. On pahvirasiaa jonka sisällä muovirasiaa jonka sisällä saattaa vielä olla jokin pikku kääre tuotteen ympärillä. Ei mitenkään voi olla välttämätöntä pakata niin hyvin...

  VastaaPoista
 9. Johanna, kun ajattelee kaikkia roskamääriä me vuosittain kasaamme, niin olisi kyllä fiksua ajatella juuri pakkauksia.

  Hiidenuhma, luulen minäkin muuten kuulleeni pomelomarmeladista. täytyypä googlailla.

  Sateenkaari ja THK, tämä pomelo maistui aavistuksen greipiltä, mutta todellakin vain aavistuksen. Mutta sitrushedelmähän se on. Mutta se maistuu pomelolta eniten ;).

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.