tiistai 30. elokuuta 2011

Karppaajan minipizza

Olen lukenut Lena Beatricen blogista näistä pikkuruisista pizzoista. Tänään kokeilin niitä itsekin ja kyllä teen toistekin.


Pohjana pizzoissa käytetään näitä Kavlin valmiiksi siivutettuja juustopaloja, joita on erilaisia makuja. Luulen nähneeni niitä Suomessakin. Ne paistetaan sellaisenaan 200 asteessa mukavan rapsakoiksi.


Sitten niihin laitetaan päälle pizzatäytettä, sitä mistä tykkäät eniten. Minä laitoin omaani tomaattipuretta, tonnikalaa, oliiveja, oreganoa ja juustoraastetta. Ja paistetaan niin, että juustoraaste sulaa.

Kävin tänään Lillehammerissa pitkästä aikaa. Ajelin kotiinpäin vanhaa siltaa pitkin ja kyllä, syksy on kovin ilmassa.


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Oletko laihtunut nyt karpatessasi?

  VastaaPoista
 2. Yaelian no nyt olen ollut vahilla hiilihydraateilla 3 viikkoa ja housut ovat vahan loysat. En ole mitannut painoa koko aikana vaan ajattelin, etta kaikki painonlasku tulee bonuksena hyvan olon lisaksi ;).

  VastaaPoista
 3. Kesäkilot pitäisi minunkin karistaa pois ennen kuin niistä tulee talvikiloja ja lopulta "normaalipaino". Tuttuni laihtui karppaamalla todella nopeasti useita kiloja, mutta ehkä itse tyydyn vhh-dieettiin ja liikunnan lisäämiseen. Tosin kun on leipäaddikti ja rakastaa pastaa ihan liikaa, voi edessä olla itkua ja hammastenkiristystä! Kuinka pärjään aamun ilman pakollisia juustovoileipiä? HELP!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, mina leivon noita karppisampyloita ja karppileipaa. Tosin nyt kolmen viikon jalkeen niittenkin syominen on vahentynyt huomattavasti. Hitaasti hyva tulee.

  VastaaPoista
 5. Pitääpä kokeilla noita sämpylöitä.. kai niitä voi tehdä ilman fiberhuishuis´ia.. vai? Tietysti ehkä paras olisi unohtaa leipäpolitiikka vähäksi aikaa kokonaan ja tyytyä hiilarinhimossa vaikkapa kaurapuuroon. Se ei kai laihtumisyritystä kaada kun oikeaoppisesti en karppi- tai vhh- dieettiä aio noudattaa. Tietysti aina voisi teipata suunsa umpeen.. ehkä ilmastointiteippi olisi tarpeeksi jämäkkää?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kylla varmaan onnistuu ilman fiberhuskiakin. Mina kylla soin aika mielellaan alussa karppileipaa ja sampyloita. - Niinpa, joskus kylla tekisi mieli teipata tuo suu ;D.

  VastaaPoista
 7. Hei pitkästä aikaa :)
  Mielenkiintoisia nuo piiraat, itsekin meinaan karppaan, löytyyköhän Suomesta tuota juustoa, täytyy tutkia, kaikki uudet ohjeet on testattava, ja nätin näköisiäkin ovat :P
  Ai, niin samalla kun luen tuota, huomasin, että olitkin kirjoittanut, että löytyy Suomesta, hyvä.

  Mukavaa ,värikästä syksyä♥

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.