perjantai 12. elokuuta 2011

Elokuun kuu

Täällä on täysikuun aika.

Aurinko nousee 5.20 ja laskee 21.27. Elikkä kuvaa otettaessa eilen illalla yhdentoista maissa meidän makuuhuoneesta, alkoi olla jo aika pimeää.


Jos katsot tarkkaan, niin näet muutaman valkoisen läikän kuvassa. Ne ovat lampaita, jotka ilmeisesti ennakoivat syyskuun alkua. Ovat tulleet kotiin, ettei meidan tarvitse niitä lähteä metsista hakemaan ;).

Aamulla kuuden aikaan näytti lämpömittari tämmöistä:


Minun autoni tuulilasi näytti siltä kuin siinä olisi ollut jäätä. En mennyt ulos saakka sitä ihmettä katsomaan. Ajattelin, että ehkä se on kumminkin vaan kastetta.

Mukavaa perjantaita!

5 kommenttia:

 1. Syksy saapuu suurin askelin...☺

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mä oon myös ihaillut täysikuuta eilen makuuhuoneen ikkunasta 23:n maissa :0D Aamulla kun haettiin lehmiä laitumelta, muovinen ajokeppi oli jäässä :0C Inhottava muistutus säiden viilenemisestä.

  VastaaPoista
 3. vekkulia nuo lampaat ku tajuavat tulla, ihania! Apua, eikai ny viä jääry :O

  VastaaPoista
 4. Vielä on kesää jäljellä.. sanoo (inhoamani) kotimainen laulelma. Niin on! Mistä lähtien me suomalaiset ollaan alettu mieltämään että elokuu on jo syksyä? Minulle tämä elokuu on vielä täyttä kesää, ja vaikka luonto alkaakin hieman kellastua, niin pistän sen kuuman ja sateettoman kelin piikkiin! Joskus muinoin nuoruudessa kesälomani oli aina kaksi elokuun ekaa viikkoa kun kesä- ja heinäkuun piti paimentaa lapsia.. mutta ihan se elokuukin kesältä maistui. Ja minun pääkopassa maistuu edelleenkin! Kotimaahan on luvattu hellettä alkavalle viikolle.. eli ainakin minä lähden mökille naatiskelemaan!

  VastaaPoista
 5. Hyvin on lampaita hoidettu, niiden luona käyty ja yhteytä pidetty. Kun eivät metsälaitumella arkiinnu vaan alkavat ominpäin kotiin palailemaan.
  Terveisin maatalouslomittaja vm.78

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.