maanantai 11. huhtikuuta 2011

Skolebrød

Paistoin ensimmäisen oikean kevätpäivän kunniaksi töitten jälkeen näitä "koululeipiä". Kovin perinteistä norjalaista pullaa.


Tein tavallisen pullataikinani. Kohotin pullat ja painoin lasilla keskustaan syvennyksen. Syvennykseen laitoin valmista vaniljakreemiä ja voitelin pullat munalla. Paistoin kypsäksi. Paiston jälkeen voitelin pullan päällysosan pölysokeri-vesiseoksella ja ripottelin kookoshiutaleita päälle.

Nam!

6 kommenttia:

  1. Vau-vau! Täytyykin tarjota perheelle seuraavalla pullanleipomiskerralla norjalaista pullakulttuuria.
    On varmasti hyvää (ja hyvä nimikin pullalla).

    VastaaPoista
  2. Nam, ihan vesi herahti kielelle.

    VastaaPoista
  3. Ai tuo vaniljakreemi on paistonkestavaa? Siis se Pianon?
    Oih. Voisin ottaa yhden pullan ja kupin kahvia. nimimerkki: jo viikko ilman hiilareita

    VastaaPoista
  4. Ai miten ihania, vaniljakreemi on hyvä.
    Täytyypä kokeilla joku kerta, vastustamattomilta näyttää :P

    VastaaPoista
  5. Sirkku, nama ovat todella hyvia.

    Liisa og Monica, nam nam nam ;).

    Kalamuija, kylla, Piano vaniljakreemi. Todella helppoa ja yksinkertaista.

    seijastiina, ja helppoja ovat tehda.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.