Tein tavallisen pullataikinani. Kohotin pullat ja painoin lasilla keskustaan syvennyksen. Syvennykseen laitoin valmista vaniljakreemiä ja voitelin pullat munalla. Paistoin kypsäksi. Paiston jälkeen voitelin pullan päällysosan pölysokeri-vesiseoksella ja ripottelin kookoshiutaleita päälle.
Nam!
Vau-vau! Täytyykin tarjota perheelle seuraavalla pullanleipomiskerralla norjalaista pullakulttuuria.
VastaaPoistaOn varmasti hyvää (ja hyvä nimikin pullalla).
Nam, ihan vesi herahti kielelle.
VastaaPoistaNam nam...de så gode ut....
VastaaPoistaAi tuo vaniljakreemi on paistonkestavaa? Siis se Pianon?
VastaaPoistaOih. Voisin ottaa yhden pullan ja kupin kahvia. nimimerkki: jo viikko ilman hiilareita
Ai miten ihania, vaniljakreemi on hyvä.
VastaaPoistaTäytyypä kokeilla joku kerta, vastustamattomilta näyttää :P
Sirkku, nama ovat todella hyvia.
VastaaPoistaLiisa og Monica, nam nam nam ;).
Kalamuija, kylla, Piano vaniljakreemi. Todella helppoa ja yksinkertaista.
seijastiina, ja helppoja ovat tehda.