sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sain ihanan lahjan

Postilaatikosta poimin lahjapaketin jo eilen. Tukholmalaiset (vilkutuksia sinne ja paljon kiitoksia!!!) olivat laittaneet tämän kirjan tulemaan:


Rakastan tällaisia ruuanlaittokirjoja!  Olen nähnyt kaikkien neljän pohjoismaalaiset kokin (Sara la Fountain, Claus Meyer, Tina Nordström, Andreas Viestad) ruokaohjelmia ja monet kuvista tuovatkin tiettyjä ohjelmia mieleen. Juuri tällä hetkellä menee täällä telkkarissa norjalaisen Andreaksen ohjelmat.

Tässä alemmassa kuvassa oli tanskalainen Claus Norjassa julkkiskokki Arne Brimin vieraana Vågåssa. Arne on muuten sukua meidän isännälle. Isännän isoäiti on kotoisin tuolta Vågåsta, Gudbrandsdalenista. Tuolla Arnen ravintolassa on erityinen tunnelma, sinne pitäisi joskus lähteä syömään.


Sara oli taas valinnut yhdeksi ruoka-alueekseen Karjalan. Ja sehän toi lämpimän läikähdyksen meikäläisen mieleen :).


Kirja oli illalla minulla sänkylukemisena, enkä meinannut malttaa käydä nukkumaan ollenkaan. Niin paljon siinä oli lukemista ja katselemista.

Vielä kerran tukholmalaiset: lämpimät kiitokset muistamisesta!!!

7 kommenttia:

 1. Mä rakastan keittokirjoja! Luen kanssa ne aina läpi kannesta kanteen.

  Ostelenkin niitä usein ulkomailta, Ruotsista mulla on yksi Tina Nordsrtömin kirja, tykkään todella paljon sen ohjelmasta.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva lahjakirja:) Rakastan keittokirjoja,sun pitäisi nähdä kirjahyllyni;:D

  VastaaPoista
 3. Syötävännäköinen keittokirja! Saitpa mukavan lahjan. Laitan tämän kyllä mieleeni ja täytyy yrittää löytää nettimyymälöistä :)

  Iloa alkavalle viikollesi!

  VastaaPoista
 4. Karjalan? Olisipa hauska tietää, mitä makuja se osa sisältää.

  t. tuike

  VastaaPoista
 5. Onnea kirjan johdosta :)
  Arne Brimi on ihan huippu. Muistan kuinka seurasin gutta på Tur ohjelmaa just Arnen takia, en niinkään Dählien ja kumppaneiden, kun Dähliessä ärsytti se sen aika ajoittainen ylireippailumeininki.
  Brimin valtakunnan tienoilta on lähtöisin meidän kulttuuriyhdistykselle nimensä antanut ohut rapea lettu Avletto. Harkinnassa on mullakin Brimin putiikin testaaminen.

  Sitten Tina on suosikki ehkä just siks kun sitä on nähny ainoastaan kylässä käydessä. On pysynyt tuoreena.

  Tykkään kovasti kokkaamisesta ja kokkiohjelmista silloin kun kokit ovat luonnollisia eivätkä mitään snobeja ja ylimielisiä ylisuurine toista metriä pitkine mahotonta rouskutusta pitävine pippurimyllyineen :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa postia olet saanut. Ja poissaoloni aikana tänne on tullut vaikka mitä luettavaa blogiisi.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.