lauantai 1. toukokuuta 2010

Islantilaista pullaa ja ostoksia

Mila kertoi blogissaan näistä ihanista islantilaisista pullista ja minun oli ihan pakko tehdä niitä tänä aamuna. Ja kyllä kiitos, ne maistuivat aivan ihanilta! Milan kommenteissa on taikinan ohje, joka on sarjassa näitä todella helppoja hiivataikinoita. Hän ei puhunut mitään täytteestä, mutta minä laitoin ennen rullausta väliin voita , sokeria ja kanelia. paistamisen jälkeen laitoin päälle pölysokerista ja vedestä tehdyn kuorrutuksen.


Emmi taas kertoi jo kauan sitten blogissaan ostaneensa hyvän shampoon ja hoitoaineen. Lopultakin muistin ostaa ne ja sehän löytyi ihan ruokakaupan hyllystä ja tosi edulliseen hintaan. Nyt pesun jälkeen hiukset tuntuvat aivan ihanan pehmeiltä ja mukavilta.


Samalla kauppareissulla ostin tämän vartalovoiteen. Talven jälkeen iho on ihan kamalan kuiva ja aivan hilseilee. Kokeillaan nyt sitten tätä. Tuosuu ihanasti appelsiininkukille.


8 kommenttia:

  1. Nam, mitä pullia!!! Voi, kun tekis niin mieli kahvin kanssa AINA jotain hyvää ja kun laihduttaa ei saisi paljon herkutella;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin näin ne namin näköiset pullat siinä blogissa.En tosin syö pullaa,mutta hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  3. Aih sä jo teit niitä :D Vastasin jo omaan blogiin mutta juu tuli voita ja kanelisokeria niin kuin laitoitkin :) Kiva että maistui.

    VastaaPoista
  4. Oh, pullailuhimo iski!! Ehkä väännän pellillise ensi viikolla kun on vapaata... Tai sitte käyn ostamassa Statoililta niitä kanelipullia. ;)

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköisiä pullia. Voisin leipoa lapsille, kun ensi viikolla olen lähdössä hoitamaan mammanvirkaa Helsinkiin.

    VastaaPoista
  6. Olenkin jo pohtinut, mikà EDULLINEN shamppoo ja hoitoaine olisi hyvàà. Kiitos vinkistà :D

    VastaaPoista
  7. Huomenna on kyllä ihan pakko tehdä noita islantipullia minunkin. Kun kuvia kattelee ja kehuja kuuntelee niin ei muuta voi. Tiiän kyllä miltä ne maistuu. Tai voisinhan pakottaa poikaseni pois koneelta leivontatöihin. Tänään on tullu syötyä munkkeja ja juotua simaa. Islantipullat ois siinäkin mielessä vaihtelua.

    VastaaPoista
  8. Hyvännäköiset pullat sekä sulla että Milalla :-)
    Maistuis varmaan meiänkin poppoolle..

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.