torstai 25. helmikuuta 2010

Lähtisitkö lomalle tänne?

Juvet maisemahotellissa on tapettien sijaan katosta lattiaan ikkunoita. Keskella koskematonta luontoa on pieniä mökkejä, joissa yksi seinä on lasia. Lisäksi hotellilla on spa-osasto. Käykääpäs kurkkaamassa sivuja.

Kaupunkien hektiseen ilmapiiriin tottuneille saattaa tuolla iskeä ahdistus. Vai mitä luulette. Mullehan nämä maisemat on melkeen jokapäiväistä huvia...

Tässä juttu, johon törmäsin aiheesta.

6 kommenttia:

 1. Hulppeat näkymät ikkunoista tai siis seinistä. Luulisin viihtyväni sen normaalin aikani, sitten tulisi koti-ikävä, niinkuin aina.

  VastaaPoista
 2. Kyllä makuuhuoneeseen ja kylppäriin haluaisin mahdollisuuden vetää verhot eteen ;o) Muuten voisin viihtyäkin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla voisi pari päivää olla lomalla.Mahtavat maisemat ikkunaseinästä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä viihtyisin vaikka lopun elämääni tuolla. En vain tiedä miksi sinne lähtisin, minullahan on samanlaista täällä ;)

  Olen muuten usein miettinyt, että maalaisen on ilmeisesti helpompi tottua suurkaupungin elämään kaupunkilaisen yksinkertaiseen hiljaiseen maalaiselämään.

  VastaaPoista
 5. Tuo muuten saattaa olla totta Kirlah, mutta toisaalta ian myota saattaa tulla jokaisella kaipuu hiljaisuuteen. Esimerkkina mina, kaupunkilaistytto, joka viihdyn uskomattoman hyvin maaseudun hiljaisuudessa. Kaupungin stressi pelottaa ja kauhistuttaa nykyisin...

  VastaaPoista
 6. Jo vain lähtisin, komeaa metsää, vuoria, rotkoja, koskia... kyllä siellä loman viihtyisi. Pakko ei kai ole sentään alasti hyppiä..

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.