sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Huovutetut lapaset

Yhdellä meidän sijaisella oli aivan ihanat lapaset. Sellaiset paksut ja pörröiset. Todella lampiman näköiset.

Googlailin pesukoneessa huovutettuja lapasia ja yhdistelin muutamia ohjeita ja tadaa, tässäpä lämpimät, ihan itse tehdyt "pässinpökkimät":

 

Tuo huovuttaminen olikin aivan helppoa. Luulin monimutkaiseksi prosessiksi.

Nyt olen sitten myös tutustunut täkäläiseen lankatarjontaan ja meneilla on lapaset Maikillekin. Tosin hän ei halunnut huovutettuja, vaan sellaiset todella paksusta langasta tehdyt. Lankaa taitaa olla kaulaliinaankin. Myssynkin voisi tehdä samasta langasta...

8 kommenttia:

  1. Voi kunpa mäkin osaisin tuollaisia tehdä!

    VastaaPoista
  2. BLOGitse, kiitos!

    Yaelian, nama ei siis olleet edes vaikeat tehda. En ole neulonut tai tehnyt muitakaan kasitoita vuosikausiin. Mutta sulla ei varmaan olisi niin kauheasti kayttoa tuollaisille ;).

    VastaaPoista
  3. Kauniit ja varmaankin todella lämpimät lapaset. Tekee oikein mieli kokeilla huovutusta.

    VastaaPoista
  4. Eksyin jostain tänne sinun blogiisi.Onpas lämpimän näköiset lapaset. Ja hienoja kuvia oli aikaisemmissa postauksissasi. Marttojen sivuilla täytyy kyllä käydä oikein ajan kanssa, kiitos vinkistä. Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Kivat lapaset, tuollaisille olisi käyttöä tässä ainaisessa pakkasessa...

    VastaaPoista
  6. Famu, siis huovutus oli todella helppoa. Pitaa vaan muistaa tehda tarpeeksi iso huovutettavasta jutusta, se kun kutistuu koneessa.

    Mansikki, kivaa kun kavaisit. Hyvaa kevatta sinnekin!

    Soile, keskimmainen lapsista oli kaymassa ja nain ettei hanella ollut kasineita mukana. Lahjoitin lapaset hanelle. Oikeastaan ne olivat vahan liian isot minulle. Taytyy menna lankakauppaan ja tehda uudet itselle. Nyt on vaan tyon alla pipo Maikille, lapaset sain valmiiksi jo. iskikohan neulomisinnostus...

    VastaaPoista
  7. Lämpösillä lapasilla onkin tällä hetkellä käyttöä, kun pakkasta piisaa ja lunta tupruttaa!

    Täällä Suomessa oli nyt sunnuntaina oikein kunnon lumipäivä - lunta on satanut paljon siellä sun täällä. Ei ihan heti uskoisi, että kohta alkaa kevät.. :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.