Tässäpä ohje kahdelle (minä laitan enemmän kalaa ja makaroonia):
1 dl keittämätöntä makaroonia
2 dl maitoa
puoli dl maitoa + puolitoista rkl vehnäjauhoja
vähän pippuria ja suolaa
2 munaa
250 g kalafilettä pieninä paloina
2 rkl korppujauhoja
Keitä makaroonit.
Keitä 2 dl maitoa ja sekoita siihen maito-vehnäjauhoseos. Keitä.
Sekoita siihen suola ja pippuri.
Anna kastikkeen vähän jäähtyä.
Sekoita kastikkeeseen kananmunat ja makaroonit ja kalapalat.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
Ripottele päälle korppujauhot.
Paista uunissa 170 asteessa noin 40 minuuttia.
Tarjoa voisulan, perunoitten ja porkkana-appelsiiniraasteen kanssa.
Tuo näyttää siltä, että voisi meillä maistua vaikka jättäisin kananmunat pois - sakeuttaisin soijalla. Kiitos reseptistä - raportoin miten (ja jos) onnistun.
VastaaPoistaHeljä, taa on tosi helppo tehda! Ja maistuu hyvalta.
VastaaPoistaNäyttää herkulta, taidanpa kokeilla.
VastaaPoista