tiistai 20. tammikuuta 2009

Emma Tallulah

Taman paivan Uutinen isolla u:lla taalla Norjassa oli tietenkin prinsessa Martha Louisen kolmannen tyttaren, Emma Tallulah'in kastetilaisuus Linnan kappelissa Oslossa. Siina taisi jaada Barack Obaman virkaanastuminen toiselle sijalle ainakin joissakin piireissa ;).

Eipahan minua taaskaan kutsuttu, vaikka olinkin jopa kuokkimassa Mette Maritin ja Haakonin haissa vuonna 2001 muutaman tuhannen muun kuokkavieraan kanssa. Siella seisoimme innokkaina Tuomiokirkon edessa katsoen tapahtumaa kirkon sisalta suurelta kankaalta. Kylla oli kuin olisi ollut hienompaakin vakea itsekin.

Ei, talla kertaa en saanut olla mukana edes Linnan ulkopuolella. Mutta olihan siella kappeli taynna paikallisia julkkiksia. Seitsemasta kummistakin oli vain kaksi kuninkaallisia: typykan tati Mette Marit seka Kreikan edelleen kuninkaalliseksi itseansa tituleeraavan kuninkaan vanhin tytar prinsessa Alexia. Muut kummit olivat lahinna vanhempien ystavapiirista. Ja siellahan julkkiksia riittaa. A-ha laulaja Morten Harket, kulttuuriministeri Trond Giske, laulajatahtonen Lene Marlin (joka kaveeraa nykyisin Kåre Conradin kanssa) jne.

Kuviakaan ei ole sitten minulla omasta takaa, mutta sopii kayda katsomassa taalta, jos asia kiinnostaa ;).

4 kommenttia:

  1. Hauska nimi Tallulah, liekö norjalainen?

    VastaaPoista
  2. Vai Morten Harket kummina, nyt olen kade! Terv. parantumaton fani... ;)

    VastaaPoista
  3. Mullekin pisti heti silmiin nimi Tallulah, tuli mieleen Tallulah Bankhead..

    VastaaPoista
  4. Tallullah taitaa olla amerikkalainen nimi. Nimesta oli paljon keskustelua, kun se lapsen syntyman jalkeen ilmoitettiin. Se tuntui niin erikoiselta. Perheen toiset tytot ovat nimeltaan Maud Angelica ja Leah Isadora.

    Morten Harket taisi olla vaan vieraana. Hanella on muuten kanssa pieni vauva taas, jos en aivan vaarin muista.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.