lauantai 27. syyskuuta 2014

Kuvansiirto-ongelmia

Nyt, kun sain sen roskapostiongelman poistettua (kyllä, minulla on edelleen se sanavahvistus päällä...), niin alkoi täma kuvien siirtäminen kangertaa... Lumiaan tuli ohjelmanpäivityksen myötä kaikenlaista uutta ja sen ansiosta en saa enää millään siirrettyä kuvia tietokoneelle Picasan kautta. Tänään sain ne siirrettyä suoraan puhelimesta blogiin, mutta en pääse niitä kaunistelemaan (eli leikkaamaan jne). Mutta kun sentään muutaman kuvan sain tähän, niin samalla kirjoittelen kuulumisiakin.

Syksy on jo niin pitkällä, että koululaisilla alkoi nyt syysloma. Huh heijaa. Minäkin kun elän työelämässä opettajaehdoilla, niin pääsin nauttimaan kauniista syyssäästä tyttäreni kanssa. Meillä on tarkoitus käydä loman aikana - yllätys, yllätys - taas siellä Saksan risteilyllä. Vaikka kesällä sanoin, että saa olla risteilyt meidän osalta vähän aikaa pannassa... Mutta Maikki kysyi, että eikö voitaisi lähteä sinne kumminkin, niin enhän minä voinut sanoa ei. Vaikka oikeastaan olisin voinut lähteä mieluummin minne tahansa muualle :D.

Syksyllä on kivaa poltellä kynttilöitä. Ostin tämmöisen lyhdyn ulkorappusille. Tosin vain huomatakseni, että mustahan sen olisi pitänyt olla. No, kun tarjouksessa olivat, niin ostin eilen mustan rappusille ja siirsin tämän valkoisen sisälle. Tuohon voi laittaa neljä teekynttilää  roikkumaan. Siis onko niitten nimi suomeksi teekynttilä??? Kuulosti ihan hullulta sanalta...


Täällä on ollut todella kauniit ilmat, eikä juuri ollenkaan sateita. Tosin nyt parinä päivänä on ollut todella kovia tuulenpuuskia. Niitä tulee aina, kun länsirannikolla myrskyää. Näin myös aikamoisen salaman eilen illalla. Iltaisin olemme saaneet ihailla kauniita auringonlaskuja. Pimeä tulee kahdeksan maissa illalla.


Ostin muuten uuden veitsen. Claes Ohlson myi näin kauniita vaaleanpunaisia leikkuuveitsiä. Eilen ostin sieltä vaaleanpunaisen jäänraaputtimen autoon pakkasaamuja varten ;).


Oikein mukavia syyskelejä teillekin!

6 kommenttia:

 1. Raikasta syksyä myös sinne ja loistavaa säätä reissuun. Kuvansiirto ongelma, ei ymmärrä, oletko kokeillut Windows liven valokuvavalikoimaa vai mikä käyttis sinulla on. Ota yhteyttä, ehkä voin avittaa.

  VastaaPoista
 2. Tuikkukynttilä...

  Syksyn jatkoa!!

  VastaaPoista
 3. Kesällä yritin Lumialla bloggailla, ei onnistunut lainkaan, nyt sitten "isolla koneella" mukavimmin. Ai siellä jo syysloma, kuukauden kuluttua täällä Halloweenin ympärillä. Itse saan olla töissä, mutta papaKoo lomaille Miriamin kanssa ihan kotosalla. On se tavallaan lomaa itsellekin kun ei tarvitse aamulla tehdä lounaseväitä kuin itselle ja voi töiden jälkeen jäädä vaikka kahville työkavereitten kanssa kun ei tarvitse rynnätä hakemaan neitiä iltapäivähoidosta. Iloa ja valoa sunnuntaihisi (liian) pitkästä aikaa toivottelen satujen saarelta!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kuvaongelma poistuu.En ole koskaan siirtänyt kuvia Picasalta vaan tietokoneelta,joten tuollaista ongelmaa ei ole ollut.
  NÄtti veitsi! Mukavaa alkavaa viikkoa Tuula!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin sinulle Tuula! Ensimmäinen viikko työssä, loman jälkeen takana, mutta sydän vielä siellä Norjassa. Onnentyttö olet kun niissä maisemissa saat asustaa...

  VastaaPoista
 6. Vanhalla konstilla täällä vaan kuvat siirretään, johtoa pitkin tai muistikortilta. Enpä taitaisi oppia noita uusia kännyköitä käyttämäänkään :)
  Kyllä se pimeä jo tulee hyvissä ajoin, joten tuikkukynttilät ovat tarpeen :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.