tiistai 16. syyskuuta 2014

Kommentointi vaikeutuu...

Valitettavasti jouduin siirtymään sanavahvistukseen kommentoinnissa, sillä saan päivittäin useita englanninkielisiä roskaposteja ja niitten poistaminen roskalaatikkoon on alkanut ärsyttämään suunnattomasti. Tehän ette näitä poistettuja posteja ole nähneet, kun minulla on jo kauan ollut kommenttien esikatselu. Pidän nyt jonkin aikaa tuota sanavahvistusta, jos se vaikka lopettaisi roskan heiton. Pahoittelen!


Terveisiä Katti Kamalaltakin!

14 kommenttia:

 1. Tuleeko ne roskapostit anonyymeiltä lähettäjiltä? Minulla ja monella muullakin näin oli ja asian korjasi ruksi asetuksiissa kohtaa "vain rekisteröityneet" tai jotain sinnepäin . Ei ole sen jälkeen roskaa tullut. Tuo sanavahvistus on niin hankala :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymeiltäpä hyvinkin. Laitoin aikoinaan asetukset niin, että kaikki pystyisivät kommentoimaan. Vaan jos ei nyt tämä jonkun hetken sanavahvistus auta, niin pakko siirtyä rekisteröityneisiin...

   Poista
 2. Joo mullakin on alkanut tuleen noita. Ennen ei tullut ollenkaan, mutta nyt kesällä tulee sitten oikeen kunnolla. Pitäs vissiin itsekin vaikeuttaa kommenttien lähettäminen, vaikka kivaahan se ei tietenkään sille ole, joka kommenttia jättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Asia tuli ajankohtaiseksi muistaakseni keväällä ja koko ajan vaan lisääntyy.

   Poista
 3. Minun on samasta syystä otettava sanavahvistus käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Kuin myös. Kamala on kamalan söötti :)

  VastaaPoista
 5. Niin tuli mullekin, mut loppuivat kun laitoin anonyymeille kommentointi kiellon. Tietysti sitten joku kivakin kommentti jää tulematta, mutta roskapostilaatikko on pysynyt tyhjänä ;)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.