lauantai 30. elokuuta 2014

Ihan metässä

Tällä viikolla olen ollut parikin reissua metsässä.

Torstaina pyysi naapurin rouva mukaansa katselemaan puolukoita. Ilma oli mitä mahtavin. Puolukat vaan saavat odottaa kypsymistä vielä pari viikkoa. Mutta mustikoita olisi ollut vielä kerätä vaikka kuinka paljon. Vink vink Hanne! Ja minä kun sanoin sinulle, että mustikka-aika on varmaan jo ohitse :), kun olit täällä kyläilemässä.


Luonto alkaa saamaan syksyn kauniit värit.


Ja metsät ovat täynnä sieniä. Ainakin tuolla vähän alemmalla kuin meillä täällä korkealla.


Tänään oli ottamassa pois sähköaidan tolppia ja aidanpidikkeitä lehmien kesäiseltä laitumelta. Sain homman vasta ehkä puoliksi valmiiksi, joten huomenna taas metsään, jos vaan ilma suosii. Ukot sitten kelaavat sähköaidan kelalle myöhemmin.Oletkos sinä käynyt metsän antimia ihailemassa tai jopa keräämässäkin?

4 kommenttia:

 1. No niin, pitänee hurauttaa sinne takaisin joku kaunis päivä :).

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hienoa kun metsästä löytyy noita vitamiinipommeja. Meilläkin on vielä metsässä täällä mustikoita ja puolukat ovat kohta myös kypsiä.

  VastaaPoista
 3. Ah, vaikka en syksystä periaatteessa tykkääkään, koska sen jälkeen tulee kaamos, loska ja kylmä talvi, niin kyllä se syksy silti on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Minulle tulee jokin haikea tunne tuosta aitojen purkamisesta. Meillä aikoinaa se oli niin lopullista 25 vuotta sitten.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.