sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikonlopun puuhia

Viikonloppu on kyllä ihana, vaikken vielä täyspainoisesti töissä olekaan.

Perjantaita juhlistettiin take away kiinalaisella. Ateriat ovat niin isoja, että jos kaiken meinaa syödä niin ähky tulee.Nyt lopultakin, kun auto on remontoitu ja sillä uskaltaa ajaa pitemmällekin, niin kävimme eilen Maikin kanssa Oslossa katsomassa isonveljen uuden asunnon. Ja kun isoveli asuu aika lähellä IKEAa, niin käväisimme "kääntymässä" sielläkin. Eihän siellä mennyt kuin muutama tunti, kun ei olla piiiitkään aikaan siellä päästy käymään.


Ostettiin uusi astiasto vanhan ja kovasti kolhiintuneen tilalle. Samalla otettiin uudet ruokailuväineet. Mukaan tarttui myös matto, koreja, kuppeja, kirjoituspöytä, tv-taso (kun Maikki peri isonveljen "vanhan" telkkarin), kynttilöitä, lamppu jne jne. Kummasti Golfin peräkontti täyttyi tavarasta.

Tänään on tarkoitus mennä alkuillasta elokuviin. Eipähän ole kuin viides kerta parin kuukauden aikana. Maikki pääsee ilmaiseksi elokuviin vielä lokakuulle asti, kun hän oli talvella koulussa semmoinen välituntiohjaaja. Niinpä olemme käyttäneet hyväksi senkin mahdollisuuden :).

Mitäs te olette puuhailleet viikonloppuna?


8 kommenttia:

 1. Harvemmin tulee IKEAssa käytyä ilman että tulee ostettua pari kassillista tavaraa. Pitäisikin taas käydä siellä piakkoin :-)

  Mulla oli pitkästä aikaa hiljainen viikonloppu, jolloin en tehnyt paljon mitään. Olin kyllä sen tarpeessa!

  VastaaPoista
 2. Pitäisikin lähteä ikeaan, mutta toisaalta en uskalla. Tulee taas ostettua kaikkea ja entisestkään ei mahdu mihinkään :).

  Itse paistelen täällä mustikkapiirakkaa ja ulkona tihkuttaa vettä. Iloitsen taas toimivasta lattialämmityksestä, Tuntemattomia sen tiet - toimii ihan miten sattuu ja milloin sattuu, mutta onneksi just tänään. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Taidan olla vähän harvinaista lajia, mutta olen käynyt IKEAssa vain yhden kerran ja sekin oli Salzburgin liepeillä, joten en ostanut sieltä mitään, kun laukut olivat täynnä.

  Viikonloppuna olen leiponut, siivonnut, pessyt pyykkiä, maalannut ulkovuorilautoja esikoisen talonrakennustyömaalla ja tänään olin tuttavapappimme 75-vuotispäivillä. Sää on ollut todella epävakainen. Viisi minuuttia sitten satoi vettä kaatamalla ja nyt paistaa aurinko. Tämmöistä tänne Keski-Suomeen kuuluu omalta osaltani.

  Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Paistoin pullaa ja nyt voi olle tietokoneella kun vettä sataa vähän väliä. :)

  VastaaPoista
 5. Viikonloppu loppui jo eilen ja meni ihan lepäillen ja kerran ilmahälytystä peläten.
  Minunkin pitäisi mennä IKEAan...Onko teiltä pitkä matka Osloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ajaa autolla 2,5 tuntia Osloon eli noin 150km. Ei ihan joka viikonloppu jaksa sinnekään ajella. Ja viime vuodet olen matkustanut Osloon melkein vain junalla tai bussilla. Silloin ei juuri viitsi esim IKEAssa käydä.

   Poista
 6. Me ollaan oltu ulkona. Täällä etelä-Suomessa on upeat ilmat. Retkellä Nuuksiossa, futiskentän laidalla jne. Me tullaan ti Trondheimiin. Mutta teiltä taitaa olla matkaa sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trondheimiin meiltä on junalla 5 tuntia eli varmaan sama tai pitempi autolla... Pitkä matka on.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.