keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lahjuksia

Hyvä työkaverini (jonka kanssa meillä on ollut työpöydät vierekkäin koko tuon ajan, minkä olen ollut tuolla Oppimiskeskuksessa töissä) jäi eläkkeelle juuri ennen pääsiäistä. Meillä on ollut todella hauskaa yhdessä ja olemme nauraneet monet naurut. Olemme reissuiltamme tuoneet toisillemme pieniä lahjuksia ja minä opetin hänelle ruisleivän syönnin salat. Meillä on yhteinen rakkaus kissoihin ja olemme kertoneet toisillemme tarinoita omista kissoistamme.

Työkaverini tuli pienen pussukan kanssa eräänä viimeisistä työpäivistään. Olemme puhuneet siitä, että nykyisin tuon joka paikasta itselleni erilaisia teelaatuja. Hän kertoi taas ostavansa erilaisia saippuoita.

Ja kuinkas ollakaan, pussissa oli kaksi saippuaa ja purnukallinen kehäkukkavoidetta minulle!


Nämä hän oli tilannut Alvelandista, joka sijaitsee Andøyan saarella Vesterålenin saaristossa pohjoisessa Norjassa. Siellä he tekevät erilaisia saippuoita ja rasvoja luonnonmateriaaleista, joita voi tilata tuolta nettiputiikista.

Tuosta kehäkukkasalvasta sen verran, että se on kuulemma pieni ensiapu lähes kaikkiin vaivoihin. Minä käytin sitä muutama päivä sitten sormeen, kun poltin sen oikein kunnolla uunissa. Kipu hävisi hetkessä ja nyt on sormi parempi kuin olikaan.


4 kommenttia:

 1. Olipa kiva toi Alveland-linkki. Taidankin tilata saippuaa sieltä :) Olen jo jonkin aikaa silmäillyt näitä luonnonsaippuoita ja -shampoita ja aina parempi jos ne ovat Norjassa tehtyjä, täällä Norjassa kun asutaan. Kesällä voi sitten katsella Suomen valikoimia.

  VastaaPoista
 2. Kivoja lahjuksia. Tuossa lukee arabiaksi,siis tuossa toisessa saippuassa,mutta onko se kuitenkin Norjassa tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä paketissa lukee ranskaksi eli se ei ole tehty täällä. Luulen sen olevan jotain oliivisaippuaa.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.