tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ihmeellisiä lämpötiloja

Pääsiäisenä oli kyllä todella hienot kelit. Aurinko paistoi joka päivä, paitsi yhtenä, olikohan se pitkänä perjantaina. Ja aika lämmintäkin oli. Lumet alkoivat sulamaan täällä meidänkin korkeudella.

Vaan nythän nuo kelit vasta oikein keväisiksi muuttuivatkin. Tuolla kuntakeskuksessa oli töistä lähtiessä lämmintä 19 astetta eli melkein kesälämpötiloja. Täällä sanovat, että ensimmäinen kesäpäivä on, kun 20 lämpöastetta tulee mittariin.

Radiossa sanoivat, että palokunta on joutunut sammuttelemaan kolmea maastopaloa tänään. Ja tulien kanssa pitäisi olla nyt erityisen varovainen, kun maasto on rutikuiva. Toivottavasti ihmiset ovatkin varovaisia. Tältä talvelta on useampi huono esimerkki näistä nopeasti leviävistä tulipaloista tuolla Trøndelagissa.

Tämän kuvan otin äsken. Lämmintä riittää vielä näin myöhemmälläkin. Ja katsokaa kuinka on lumikasat muutamassa päivässä vajuneet!


5 kommenttia:

 1. En oikein osaa pukeutua tähän kohtuullisen lämpöiseen, mutta toisaalta tuuliseen säähän. Aina liikaa vaatetta tai liian vähän. Kyllä sitä pian kesäksi kelit muuttuu ja en kyllä pistä vastaan! Mukavaa arkiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Teillähän on jo aika lämmintä ,vaikka lunta vielä on.Muuten,jouduitko maksamaan tuosta Intstaweather Prosta?`Latasin sen joku aika sitten mutta huomasin etten pysty ilman proversiota tekemään oikein mitään,joten poistin sen puhelimesta.Ja sitten luin että iPhonella sen saa ilmaiseksi mutta ei kai Android-puhelimella.,Entä Windows puhelimella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin tämän kommentin vasta äsken tuolla blogiasetuksien puolella... Anteeksi. En ole maksanut tuosta mitään ja toimii Windows puhelimessa.

   Poista
 3. Ja Belgradissa oli KYLMAA!! Joinain paivina vaan 11 astetta. Kylla on kelit ja ilmat sekaisin.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.