torstai 31. toukokuuta 2012

Maailmanvieraita

Täällä Oslossa piti tämä kuuluisa Justin Bieber ilmaiskonsertin oopperan katolla eilen. Noin 20 000-30 000 nuorta (lähinnä) tyttöä oli tapahtumaa katsomassa. Meidänkin kylältä oli sinne tyttösiä matkannut.

No eihän siitä sitten voinut tulla muuta kuin kamala kaaos ja ainakin 50 loukkaantunutta... Nyt sitten tutkitaan miksi näin pääsi tapahtumaan.

Tästä kun painat, niin näet kaaoksen ilmasta käsin kuvattuna VG TV:n sivulta.

7 kommenttia:

 1. Olipa kauheasti väkeä. Tuollaisessa väkijoukossa voisi jo pakokauhu iskeä.

  VastaaPoista
 2. Apua, 50 loukkaantunutta!! Olen ihan pimennossa Norjan uutisista tällä hetkellä, enemmänkin tulee edelleen seurattua reissussa Suomen uutisia. Toivottavasti teidän kylän tytöt olivat OK!

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva lava, kun tuolleen eristetty yleisòstà ja veneestàkin pystyi keikkaa katsomaan :D

  VastaaPoista
 4. Huh,voin kuvitella että oli kaaos kun Justin esiintyi ilmaiseksi;D Joskus ajattelen että teininä en varmaan itse olisi ollut häneen hulluna,mutta mistä sen tietää;D
  Meillä taas esiintyy Madonna tänään,ja ei todellakaan ilmaiseksi.Mutta harjoituksia oli mahdollista seurata ilmaiseksi netissä;D

  VastaaPoista
 5. Vai villitsee Justin sielläkin. Meillä lapset eivät ole hänestä kovin innostuneet, en tiedä mistä johtuu. Tyttökin tuntuu olevan ihan immuuni. Mutta ilmaisesitys, se onkin aikamoinen juttu!

  VastaaPoista
 6. Nuorten fanityttöjen hysteriaa ei pidä milloinkaan mennä aliarvioimaan vaan silloin pitäisi olla täysi katastrofivalmius päällä!

  VastaaPoista
 7. Huh, tuollaiset massatapahtumat ovat aina vaarallisia. Hieno oli silti Justinin esiintymispaikka:)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.