lauantai 22. lokakuuta 2011

Omenahyvää

Hannele oli tehnyt uuniomenoita, enkä voinut välttää kiusausta ja tehdä lauantaiherkkua minäkin.



Minä tein herkun omenan palasista ja laitoin mausteeksi kanelia, inkivääriä, fariinisokeria, mantelirouhetta ja voita. Ei ihan karppaushyvää, mutta aivan valloittavan makuista vaniljakastikkeen kanssa. Suosittelen!

4 kommenttia:

  1. Nami,kelpaisi minullekin nyt:)

    VastaaPoista
  2. Kelpaisi minulle myös.Uuniomenoita oli meilla aina syksylla kotonakin,kun olin lapsi.Aiti teki niita kokonaisista omenoista.Koversi siemenkodan pois ja laittoi siihen siirappia.Omenoitten piti olla happamia.

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä. Itse en vaan tahdo saada tuosta karppauksesta nyt uudestaan otetta kunnolla. aina lipsuu...:(

    VastaaPoista
  4. Uuniomenista tulee hyviä vaikka laittaa pelkästään kanelia ja vähän voita päälle. Laitoin myös seessaminsiemeniä ja auringonkukansiemeniä. Viilin kanssa nam! Tällainen laihduttajan herkku:)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.