lauantai 29. lokakuuta 2011

Wokki käy karppaajallekin

Tein tänään wokkia, johon laitoin kukkakaalia, paprikaa, broccolia, porkkanaa, herkkusieniä, sipulia, sokeriherneitä ja marinoituja valkosipulin kynsiä. Maustoin soijakastikkeella.


Annos oli niin iso, että vokkailin pienemmissä erissä ja laitoin kasvikset aina uunivuokaan ja vuuan uuniin lämpiämään ennen syömistä. Lisäksi paistoin muulle porukalle possunsuikaleita.

Kyllä. Oli hyvää ;).

5 kommenttia:

  1. Ja vielä parempaa tulee kun hauduttaa nuo kaikki kermassa, nam.

    VastaaPoista
  2. Minun herkkuruokaani ovat kaikki kasvisruoat.Wokki varsinkin.Tanaankin minulla oli uunikasviksia.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.