sunnuntai 15. elokuuta 2010

Mikä jäi tekemättä tänä kesäna?

Joka kevät pää on täynnä suunnitelmia kaikesta siitä, mitä sitten kesällä tehdään. Paljon tulee aina tehtyäkin, mutta paljon jää ainakin minulla tekemättä.

Tässä lista tämän kesän tekemättä jääneistä jutuista:

1. En ole käynyt yhdelläkään huipun valloituksella. Tarkoitus oli valloittaa ainakin kaksi huippua tänä kesänä... Tosin asian voi vielä korjata, eihän kesä ole lopussa ja syksyn luontoretket ovat ihania. Tosin retkeilyä voi haitata kolmen viikon päästä alkava lampaitten perässä metsässä laukkaaminen...

2. En käynyt tänäkään kesänä keräämässä pakastinta täyteen mansikoita miltäkään mansikkatilalta. Täällä kyllä saa nykyisin kaupan pakastintiskistä rørt jordbær. Joten no hätä :).

3. Tänäkään kesäna ei käyty Kristiansandissa eikä Geirangerissa. Molempiin on niin pitkä matka...

4. En tänäkään kesänä ollut yötä Oslon reissulla. Omassa sängyssä on niin hyvä nukkua.

5. Tänäkään kesänä en käynyt Suomen lomalla tapaamassa sukulaisia, joitten luona olisi pitänyt ihan oikeasti käydä. Koskaan ei tiedä milloin sinne ei enää tarvitse edes suunnitella menevänsä.

Mitä sinulta on jäänyt tekemättä tänä kesänä? 

8 kommenttia:

 1. Minulta on tänä kesänä jäänyt käymättä Suomessa, en ole käynyt edes oman läänin ulkopuolella Sitten on jäänyt näkemättä ryhävalas.Pallopäavalaatkin ovat jääneet näkemättä.
  Ei ole tullut käytyä millään vuorella, eka kertaa Norjaan muuton jälkeen.
  En ole saanut aikaiseksi opastaa ketään ottamaan kuvia kaakkurista.
  En ole kertaakaan savustanut kaloja, enkä onkinut tänä kesänä.
  Paljon muutakin on tänä kesänä jäänyt tekemättä, mutta lista asioista joita olen tehnyt eka kertaa tai pitkästä aikaa tänä kesänä olisi paljon pidempi.:)
  Nuorin poikani on mm. ollut minulle kuskina hehee, niin ne ajat muuttuu.

  VastaaPoista
 2. No piti mennä Tallinnaan mutta ei siihen sitten löytynytkään sopivaa päivää....

  VastaaPoista
 3. Kummallista kyllä, minulta ei ole jäänyt tekemättä tänä kesänä juuri mitään, vaikka jouduin sattuneista syistä monta kertaa käymään Pohjanmaallakin.
  No joo, tietysti voisin keksiä vaikka mitä: en käynyt Afrikassa jne, mutta sellaisista mitä minun piti tehdä, on kaikki tullut tehdyksi. Outoa itse asiassa.

  VastaaPoista
 4. Lomailtua... Mutta onneksi on 3 viikon loma tiedossa viikon kuluttua :-)

  VastaaPoista
 5. En käynyt Suomessa mökillä uimassa ja saunomassa. Työnteko vähän muutenkin häiritsi lomailua :/

  VastaaPoista
 6. Monta aikomusta jäi toteutumatta ja tekemättä. Aikaisempien kesien tapaan ei ennättänyt kesäkahviloissa käydä. Eikä monissa muissakaan kesätapahtumissa. Talon maalaus siirtyi ensi kesään. Onneksi talo ei kovin huonolta vielä edes näytä. Kiviaitan "tuunausta" en ole vieläkään aloittanut. Olisi ollut kyllä mieletöntä näillä helteillä sellaiseen kiven siirtelyyn ryhtyäkin. Syksymmällä sitten.

  VastaaPoista
 7. Tänä kesänä en ole.. hm.. käynyt mato ongella, järvellä on muuten oltu paljon :)

  VastaaPoista
 8. Jos Norjasta puhutaan niin ei tainnut tulla käytyä yhdelläkään (!!!) haikilla missään. Muuten kuin kajakin kanssa. Hieman pitäisi ehkä monipuolistaa vapaa-ajan viettotapoja... :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.