lauantai 28. elokuuta 2010

Ei ihan Ainot, mutta...

Syksyn tullen löytyi näille taas käyttöä ;):


Niin eihän nämä aivan niitä muodikkaita Aino ja Reino aamutossuja muistuta, mutta lämpimät ovat nämäkin. Ja kätevät varsinkin nyt, kun ei voida pitää pennun vuoksi mattoja ja joudutaan väistelemään pissilammikoita. Eivätkä muistaakseni maksaneet kuin 40 kruunua Rema1000:n hyllyllä.

Käytätkö sinä aamutossuja?

9 kommenttia:

 1. Hauskat on ja lämpimät, ekaa kertaa minullakin oli pörrösukat jaloissa mökillä, kumpa löytäisin punaiset kumpparit vielä :)

  VastaaPoista
 2. En aamutossuja, mutta villasukkia kylläkin. Aamutossut minulla on kyllä joskus ollut, mutta siitä on aika monta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Kivat tossuthan sinulla on ja lämpöisiltä näyttävät!

  Minulla on vaaleansiniset Reinot, sain ne pari vuotta sitten synttärilahjaksi ja täällä onkin tarpeen, meidän lattia on aika vetoinen.

  VastaaPoista
 4. Minulla on vaaleanpunaiset Ainot, olen saanut ne lahjaksi pojan perheeltä.
  Villasukkia ryhdytään taas kutomaan. Sukkasatokin alkaa taas 1.9. -31.10.10, silloin kudotaan yhdessä..

  VastaaPoista
 5. Ainot olisivatkin aika ihanat! Käsittääkseni Ainoja tehdään nykyisin jos vaikka minkä värisinä. Minä hipsuttelen villasukat jalassa. Ei sen puoleen, nukun myös villasukat jalassa.

  VastaaPoista
 6. Minä en osaa oikein pitää tossuja sisällä, ne jää aina johonkin nurkkaan, kun innostun:) Meillä on sanomalehdet lattialla ja niihin Alma välillä pissii, mutta uloskin jo aika hyvin:)

  VastaaPoista
 7. seijastiina, punaiset kumpparit olisi kivat. Mina joudun ostamaan uudet kumpparit joka vuosi, koska kumpparit kuluvat kovasti lampolassa.

  Heli, minakin kaytan paljon villasukkia. Aitini neulomia :).

  Liisa, vaaleansiniset Reinot kuulostavat kauniilta.

  Unelma, minun pitaisi opetella kantapaan teko villasukissa.

  Johanna, Liisalla on vaaleansiniset ja Unelmalla vaaleanpunaiset.

  MaMMeli, meillakin on sanomalehtia siella sun taalla. Elsa on viela niin pieni, etta menee varmaan aikaa, ennenkuin sen saa sisasiistiksi.

  VastaaPoista
 8. Käytän, ja omani on varmaan jostain Sparelandista ostetut lämpimät tossut joiden sisälle mahtuu sitten tarpeen mukaan 1-3 eripaksuista sukkaa... ;) Meillä on kylmät lattiat. Tossuissani oli ennen kauniit nahkaiset narut jotka eräs kojootti katkoi pieniksi palasiksi nuorempana ja on se muutenkin niitä vähän maistellut reunoista, mutta vielä ne pysyvät jalassa ja lämmittävät hyvin.

  VastaaPoista
 9. Minä käytän villasukkia ja villasukkien ja aamutossujen risteytyksiä. Villasukat ovat käytössä myös kesällä, silloin usein sandaaleissa.
  Uusia villasukkia saan vaihdettua koljafileillä.Kalastajan saappaat syövät yllättävän tehokkaasti tiukaksikinn neulotut villasukat muotopuoliksi.
  Ammatin varjopuolia sekin:(

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.