lauantai 19. kesäkuuta 2010

Blogi"kriisi" ja muutakin

Sain viime viikolla erääseen päivitykseeni norjankielisen anonyymikommentin, joka pisti minut poistamaan koko päivityksen ja laittamaan kommenttien valvonnan ja poistamaan anonyymien kommenttien kirjoittamisen mahdollisuuden. Ja miettimään, että mikä vitsi tänne on mitään kirjoittaa. Ikävää, sillä pidän kovasti kommenttien lukemisesta ja niihin vastaamisesta.

Itse kommentoin aina nimellä ja omaan omasta mielestäni hienotunteisuuden täällä nettimaailmassakin.

Ja sitten muuta.

Orpolapset ovat kovin kesyyntyneet. Ne siirtyivät ulos viikko sitten. Olemme pitäneet edelleenkin aitauksessa, etteivät joudu eksyksiin tms. Vain yksi heistä on oppinut juomaan sellaisesta maitoautomaatista, joten joudumme juottamaan karitsoja pullosta päivittäin.


14 kommenttia:

 1. Ilkeitä anonyymikommentteja tulee jokaiseen blogiini, minullekin on tullut, mutta minä vaan kylmän viileästi olen poistanut ja jättänyt ne kokonaan huomioimatta.

  Paras tapa on kun niihin ei reagoi mitenkään. Ei välitetä niistä.

  Suloiset lampaat on siellä. ne näyttävät kuin olivat kasvaneet!!

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olisi mukavaa kuitenkin, jos jaksaisit "blogittaa" jatkossakin ja pitää meitä MÄÄKIJÖIDEN FANITTAJIA edelleenkin ajan tasalla.
  Mielenkiintoista seurata sun ulkomaan katsauksia täälä rintamailla.
  Raamatussa on hyvä neuvo: "Siunatkaa vihollisianne, siunatkaa älkääkä kirotko".
  Toimi vaikka niin kaikkien ikävien kommenttien lähettäjien kohdalla ;)
  Jonkinlainen ESITARKASTUSPÄÄLTÄKUORINTA-ja KARSINTA systeemi olis varmaan hyvä pointti.
  Siunausta ja jaksamista sinne Norjaan.
  PELI JATKUKOON :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset orpolapset ovat kasvaneet melkoisesti.
  Joku tyhjäpää aina tuottaa toisille mielipahaa, Onneksi on tämä kommenttien valvontamahdollissus olemassa.

  VastaaPoista
 4. Ihmettelen suuresti, että sinunkin blogiisi on joku keksinyt lähettää anonyymikommentteja, siis tämähän on sataprosenttisen hyvätapainen ja fiksu blogi. Kaikkea sitä onkin, vahinko tosiaan jos menee maku bloggaamisesta tuommoisten takia.

  Orpovauvoista on kasvanut niin söpöläisiä ja näyttävät puhtoisilta kuin pulmuset, ei ihme että karitsa on otettu viattomuuden vertauskuvaksi.

  VastaaPoista
 5. Voi voi! Jata se omaan arvoonsa. Ainahan niita hairiintyneita tulee vastaan.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, tosi inhottavaa! Kai se on niin että suositut blogit saa aina noita häiriköitä, vaikka kirjoittaisikin ihan tavallisista arkisista asioista.
  Mutta älä lopeta bloggaamista, minäkin haluan elää mukana lampaiden elämää :-)

  VastaaPoista
 7. Liisa, Kaisa, Unelma, Sirokko, Anu ja Soile, paljon kiitoksia kommenteista! Nythan niita anonyymeja kommentteja ei sitten ainakaan tanne minun blogiini tule, joten kaikki hyvin. Mutta vielakin ihmettelen sellaisten kommentoijien motiiveja.

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edellisiin, yritä olla välittämättä. Minä sain myös kerran tosi ikävän kommentin, joka vei mielen maahan moneksi päiväksi, mutta sain sitten toisen kommentin, että omaan blogiin saa kirjoittaa ihan mitä haluaa. Jos joku reagoi negatiivisesti niin se on hänen ongelmansa. Minä myös ihmettelen mikä on niin pistänyt kommentoimaan kun tämä on niin kiva ja "nuetraali" blogi.
  Nuo pikkikilit on tosi söpöjä!

  VastaaPoista
 9. testailen...olen vähän "tutustunut" rakenteisiin ja tehnyt varmaan jotain, joka kertaantuu...en vielä tiedä..;) voi mua

  VastaaPoista
 10. Ikävää kuulla että näin kävi sinunkin niin positiiviseen ja 'neutraaliin' blogiin. Mutta aina tuntuu olevan joku jota vaikka mikä häiritsee. On minullekin tullut joskus ilkeitä kommentteja (tietenkin Israelin vastaisia..), mutta olen ne heti poistanut. En ole vielä poistanut anonyymien kommentointi mahdollisuutta, mutta varmaan sekin vielä joskus tulee eteen. Kyllä niistä kommenteista kuitenkin paha mieli jää vaikka miten yrittäisi olla ajattelematta.

  VastaaPoista
 11. Minuakin ihmetyttää kovasti sun blogin ikävä kommentointi.Sun elämän sitä osaa jota haluat muille jakaa on niin mukava seurata. Mä kommentoin niitä asioita jotka on mulle läheisiä ja voinpa joskus jotain kysyäkin, mutta aina hienotunteisesti. Jatka iloisin mielin tosi hienoa blogiasi minun ja lukuisten muiden iloksi ja riemuksi.

  VastaaPoista
 12. Kurjaa kun sulle on tullut tuollaista,ihmettelen miksi joku viitsii.Mutta älä siitä lannistu,blogiisi on aina mukava tulla!

  VastaaPoista
 13. Ei taida olla blogia, jonka kommenteissa ei olisi ollut jotain epämiellyttävää. Vai että jopa täälläkin.
  Mutta älä lannistu! Haluamme kuulla norjalaisesta elämästä jatkossakin.

  VastaaPoista
 14. TuuliS, Helen, S., Avletto, Yaelian ja Kirlah kiitoksia kommenteista. Se mika minua kirpaisi siina kommentissa oli sen minun mielestani rasistinen asenne. Mutta ollutta ja mennytta ja toivon, etta kavija oli vain joku satunnainen ohikulkija.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.