sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Talk show-kongen Skavlan


Fredrik Skavlan on kai suosituin talk show juontaja Norjassa. Hanella oli 1998-2007 Norjan eniten katsottu tv-ohjelma Først og sist. Viime talvena hanella oli samanlainen keskusteluohjelma Ruotsissa. Siellakin han onnistui saamaan valtavat katsojaluvut.

Nyt Skavlan on palannut takaisin Norjaan ja voittokulku jatkunee. Tosin han on saanut jonkin verran kritiikkia (esimerkiksi besserwisser mentaliteetistaan haastatellessaan Islannin entista paaministeria).

Skavlan tuo studioon mielenkiintoisia haastateltavia monilta eri alueilta Norjasta, Ruotsista ja muualtakin maailmaa ja keskusteluaiheet ovat monenlaisia. Han tapasi nykyisen asuinkumppaninsa, nayttelija Maria Bonnevien haastateltuaan hanta ohjelmassaan (kaipa he olivat tavanneet muutenkin).

Taman viikonlopun ohjelmassa oli mukana mm. prinsessa Märtha Louise enkelikoulu-kolleegoineen (tasta kirjoitti Una blogissaan todella hyvin), ruotsalainen tennistahti Robin Söderling, nayttelijat Malin Åkerman ja Vince Vaughn seka laakarit Anna Bågenholm ja Mads Gilbert (kertoivat Annan tarinan kuinka han herasi henkiin hukuttuaan jaakylmaan veteen ja kehon lampotilan laskettua 13,3 asteeseen). Kent oli soittamassa ohjelmassa.

Ohjelma on jollakin tapaa koukuttava. Jos sita alkaa katsomaan sattumalta, jaan ainakin mina television aareen kuuntelemaan. Haastateltavat ovat usein todella mielenkiintoisia persoonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.