tiistai 24. marraskuuta 2009

Harvinaista herkkua:vapaapaiva keskella viikkoa :)

Minun piti oikeastaan pitaa ylityovapaapaiva eilen, mutta sijainen ei pystynytkaan tulemaan. Niinpa vapaa siirtyi talle paivalle. Ja ihan hyva oikeastaan. Eilen nimittain satoi vetta kuin saavista kaataen ja ilma oli harmaa, samoin mieli. Tanaan sen sijaan aurinko paistelee ja mielikin on sen mukainen, aurinkoinen.

Ulkoilutin koiria ja samalla otin pihassa kuvia ihanassa aamuauringossa.





Olen aina ihaillut taalla auringon maalaamia pilvia. Kaupungissa ei koskaan silma ehtinyt pysahtya moiseen kauneuteen. Samoin iltaisin ihailen kaikkia miljoonia tahtia. Kaupungin valot eivat ole niita taalla himmentamassa. En ole myoskaan koskaan nahnyt niin valtavia revontulia kuin taalla.

Viikonloppuna siirrettiin viime kevaan pienimmat kotiin jaaneet karitsat vanhan navetan puolelle. Lammasemannat saivat pukit aitauksiinsa, niinpa nama pikkuiset tytot siirrettiin sielta pois. He saavat odottaa viela vuoden karitsoimista.

4 kommenttia:

  1. Piti tulla oikeen kurkkaan, onko sulla "tän päivän" kuvia sieltä Norjasta. Arvelin kyllä, että lunta on ja paljon. Mutta on näköjään vettäkin satanut siellä, luulin että kaikki vespilvet on täällä meilläpäin ;-d.

    VastaaPoista
  2. Maelka, taalla oli oikeastaan paljon enemman lunta viela joku aika sitten, mutta ne lahes jokapaivaiset vesisateet ovat kylla painaneet lumia kovasti kasaan.

    VastaaPoista
  3. Tervehdys kaunisnimiselle kaimalle Norjanmaalle. Törmäsin sinuun tuolla värikollaasiporukassa Sirokon sivuilla. On sinulla siellä maisemat!! Ja lampaat... voitko kertoa niille erikseen terveisiä... Sano vaikka "Mää mää Suomesta". Ne on niin... lampaita ♥

    VastaaPoista
  4. Kaimalle terveisia ja kivaa kun pyorahdit taallakin! Terveiset menevat perille ;).

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.