keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Norjalaista pullaa

Makeannälkä iski ja paistoin skolebrød eli koululeipää. Pullaahan se on, eikä leipää. Tavallinen pullataikina. Kohotettuihin pulliin painetaan lasilla kuoppa. Se täytetään vaniljakreemilla ja voidellaan munalla. Paistetaan ja voidellaan pölysokeri+vesiseoksella ja kastetaan kookoshiutaleisiin. Nam. Oli ne hyviä.

Toisen pellillisen laitan pakastimeen ja koristelen vasta, kunhan syödään pullaa seuraavan kerran. 

3 kommenttia:

  1. Kylläpäs näyttävät hyvältä. Varmasti ovat herkullisia. - Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Oi, mitä herkkua, niin hyvän näköstä ♥

    VastaaPoista
  3. Nuo ovat juurikin näitä, että joita jos vilkaiseekaan - Meikäläinen! - niin alkaa tuhina vaan kuulua kun lanteet levenee..

    Plus kohtuus olis tipotiessään välittömästi. Jo noita puolenkymmrentä menis että hujahtais.

    Olen kova leipomaan, mutta ei oikein uskalla "vierasvaroiksikaan"... käy helposti kuin turhapurolla, jos ei sitten leivo jotain joka syväjäätyy..

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.