sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Lopultakin!

Hamariin, tuohon vajaan tunnin ajomatkan päähän meiltä, avattiin IKEA maalikuussa. Ollaan käyty siellä jo kaksi kertaa :). Sieltähän löytyy aina kaikkea kivaa. Vaikkei aina sinne mennessä tiedäkään sitä tarvitsevansa...

IKEAn ruokapuoli voi olla aarreaitta kauempana ulkomailla asuvilla. Mutta kyllä se on meistä joillekin täällä Norjassakin. Minä löysin sieltä aivan ihanaa sinihomejuustoa. Tätä lähemmäksi en ole päässyt täällä Norjassa suomalaista Aura-juustoa, joka on ehdoton herkkuni. Eihän tämä sitä aitoa ole, mutta paremman puutteessa aivan verraton vaihtoehto.


4 kommenttia:

 1. Taitaa olla parisen vuotta siitä kun kävin viimeksi Ikeassa, tytär muutti kotoa ja sieltä haettiin tärkeää ja vähemmän tärkeää tavaraa. Kun en oikeastaan itse sisusta, niin tuo ruokapuoli kiinnostaa paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy tunnustaa, että joskus olen käynyt Ikeassa ensisijaisesti ruokaostoksilla, mutta tarttuuhan sieltä aika helposti mukaan muutakin. Sinihomejuustoa en olekaan testannut, mutta pitää ostaa ensi kerralla.

  VastaaPoista
 3. Ikeassa on kiva käydä katselemassa ja aina on kärryyn jotain ostettavaakin löytynyt.

  VastaaPoista
 4. Hih, meillä tarttui mukaan tuo sama juusto taannoiselta Ikean matkalta, on kyllä kätevää, varsinkin näin juuri muuttaneena, että Ikea löytyy nyt niin läheltä!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.