lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kevättä ilmassa

Lumet alkavat sulamaan vähitellen. Pääsiäisenä oli vielä puoli metsiä. Nyt on ollut paljon kauniita, aurinkoisia päiviä. Mutta tuulee melkein joka päivä. No, siinäpä sitten tulee aika kuivaa jälkeä limien kakdotessa. Heppa nauttii, kun ei tarvitse kahlata enää lumivalleissa, vaan voi ihan vapaasti ottaa käyttöön koko pellon. Pellon laitan tänä kesänä vuokralle, joten siinä sitten pienenee hevosen laiduntatilakin.


Horg lill menettää nyt talvikarvaansa ja tykkää, kun sitä harjaillaan pitkin päivää. Edelleen mietin mahdollista ratkaisua hevosen suhteen. Kesällähän sen pitämiseen ei ole ongelmaa. Silloin se on ulkona laitumella yötä päivää. Mutta talvella täytyy aina etsiä joku hoitaja, jos jonnekin meinaa itse lähteä.


Kevätkuva minustakin :). Huhtikuun lopussa Oslossa olevaa konferanssia odotan kovasti. Ensimmäiseksi päiväksi olen ilmottautunut luennoille, joissa käsitellään työelämään opettamista ja sehän on juuri minun alaani.


3 kommenttia:

  1. Kiva kun tulee jo kevät teillekin:) Ja kivä nähdä "sinut"

    VastaaPoista
  2. Hei Tuula ja aurinkoista kevättä sinne Norjaan! Täällä Turun seudullakin on ollut monta aurinkoista, mutta myös kovin tuulista päivää. Ihanaa kun mennään kesää kohden ja kohta pääsee taas veneilemään. Laitoin sinulle haasteen Puolivihreän Elämän-sivulle. Hauskaa, mikäli ehtisit joskus vastailla! t. Sanna

    VastaaPoista
  3. Toukokuuksi alkoi, kyllä se kevät sinne jo kunnolla jysähtää. Hieman kuitenkin taitaa sadella ensin.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.