lauantai 10. tammikuuta 2015

Maailman huonoin bloggaaja

Minusta on sitten varmaan tullut maailman huonoin bloggaaja, kun saan postattua tänne näin harvoin. Lukijatkin katoavat. Vaan täällä ei oikeastaan ikinä tapahdu mitään kertomisen arvoista. Talvikin on. Jos ei ole pakkasta, niin sataa lunta. Eikä päiväkään ole vielä kunnolla pidentynyt. Nytkin tulee lunta taivaan täydeltä. Tullut koko aamun.


Vuoden ensimmäinen työviikko meni nopeasti. Tekemistä oli riittavästi kahden lomaviikon jälkeen. Ja lisäksi työkavereita oli sairaana, niin töitähän riitti. Joten kun perjantaiaamu valkeni, niin oli oikeastaan ihan mukavaa ajatella, että edessä on viikonloppu ja vapaata.

Töissä puhuttiin, että milloin kukakin raivaa joulun pois kotonaan. Joku 13. päivänä aatosta. Joku 20. päivänä. Minä pistin kuusen ja ne muutamat muut koristeet pois ja vaihdoin tyynyt ja liinat uudenvuodenpäivän aamuna. Voi sitä ihanaa raikkauden tuntua, mika kotiin tuli vaaleitten sävyjen myötä!


Nyt on sitten kuusi työviikkoa edessä ennenkuin on seuraavat vapaat eli talviloma. Ennen sitä pitää varmaan tehdä paljon lumitöitä. Huh.


14 kommenttia:

 1. Vähän joutuu keksimään tikusta asiaa näillä keleillä, mutta minkäs tekee. Sä olit joskus kiinnostunut noista hinnoista, laitoin tänään p i t k ä n kuitin blogiini, mitä tänään oli ostoksia. Jos vielä Suomen hinnat kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hintajutut on kivoja. Vertailin vähän meidän hintoihin. Maito ainakin oli teillä halpaa.

   Poista
 2. Uudenvuoden euforian jälkeen tulee aina tyly paluu todellisuuteen ja sitä huomaa, että ei se talvi mennytkään vielä - sen kunnon talvi on vasta edessä. Mutta valo lisääntyy pikkuhiljaa, ja kun päästään tämän mitäänsanomattoman tammikuun läpi, niin sitten voi jo ihan oikeasti alkaa odottaa sitä kevättä ja aurinko paistaa tänne laaksoonkin asti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Nythän se talvi vasta alkaakin. Tuntui ainakin eilen kun lunta tuli lähemmäs puoli metriä päivän aikana... Niin sulla ei paista edes aurinko pimeimpään aikaan pihaan. Meillä täällä kukkulalla sentään auringosta pääsee nauttimaan aina, kun se vaan uskaltautuu näytille. Tosin viikolla olen töissä, joten ei silloin sitä pääse katselemaan.

   Poista
 3. Eipähän sitä täälläkään ole paljon muuta asiaa, kuin päivitellä lumen satamista ja pimeyttä :) Jos ei muita kiinnosta niin sitten joskus katseleepa itse millasta on ollut elo tammikuussa. Ei sitä enää muutaman kuukauden päästä muista :)
  Kukkia kyllä pitäs ostaa, on sullakin niin ihanat ruusut! Meillä on kyllä vielä joulukuusikin, kun alkoi pukata vihreitä versoja, niin ei raaski viedä ulos :)
  Hyviä työviikkoja! Mullakin alkaa maanantaina taas työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pitänyt suurimmaksi osaksi ruusuja maljakossa kesästä lähtien koko ajan. Parhaimmillaan ruusut kestävät todella kauniina kaksi viikkoa. Joskus jopa yli sen.

   Poista
 4. Samassa veneessä! Minä en ole enää pariin vuoteen saanut kommentteja kuin parilta uskolliselta silloin tällöin ja olen todellakin ihmetellyt muutaman kerran, että miksi oikeastaan enää bloggailen yleensä ollenkaan. Onko sinulla joku hyvä syy antaa minulle, jotta viitsin
  jatkaa?! Kyllähän jotkut näkyvät välillä kuviani katselevan, mutten tiedä millä mielellä, onko
  niissä edes mitään ketään kiinnostavaa?
  Meillä oli täällä hieman alempana lumetonta nyt yli viikon verran, mutta viime yönä ja tänä aamupäivänä on taas tupruttanut, niin että jälleen on valkoinen maisema. Mutta ennustusten mukaan "jojo"-ilmat jatkuvat!
  Hyvää uuden vuoden jatkoa ja talven selkää sinulle!
  Terveisin R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nykyisin laiska kommentoimaan kenenkään blogeja...

   Hyvä syy jatkaa kirjoittelua Rosmariini on se, että ainahan voi ajatella, että blogipostaukset ovat kuin päiväkirjamerkintöjä. Niitä on ehkä mukava katsella itse joskus aikojen kuluessa.

   Poista
 5. Emme me minnekään häviä.Näitä talvisia kuvia on kiva katsella Tuula:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laitetaan sitten niitä talvikuvia eteenkin päin Jael :).

   Poista
 6. Täällä me olemme, vanhat blogiystävät. Harvakseltaan olen kirjoitellut ja kommentoinut. Täällä maalla uudessa ympäristössä on niin hitaat yhteydet, että en millään jaksa odotella odotella sivun vaihtumista. Sinun kuvasi huikeista maisemistanne mykistää upeudellaan.

  Meillä joulutavarat viedään varastoon heti loppiaisen jälkeen. Kynttilöitä polttelen aina kun on pimeää.

  VastaaPoista
 7. Musta on tullut laiska blogien lukija ja kommentoija, mutta kyllä mä sun blogia edelleen lueskelen, eikä sitä tarvitsekaan usein päivittää, jos ei siltä tunnu :-)

  VastaaPoista
 8. Ajatuksen kulkevat samaan tyyliin kuin sinulla. Ei mitään uutta auringon alla, tosin talven selkä on taittunut.

  VastaaPoista
 9. Aika harvaan sitä on tullut itse kullakin kirjoitettua joten elä huolestu Tuula kyllä täältä ainakin joskus käydään kuulumisa vilkaisemassa :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.