tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuosi loppuu ja uusi alkaa

Huomennako jo vuoden viimeinen päivä? Aivan uskomatonta.

Nämä joulun päivät ovat suurimmaksi osaksi menneet sohvalla lukien ja telkkaria katsoen. Pakkasia on pitänyt. Onneksi vedet eivät ole jäätyneet. No, eipä se nyt niin kamalan kylmää ole ollut, kun pysyi alle parissakymmenessä. Kieltäydyttiin parista illalliskutsusta. Eihän ole pakko mennä kylään, kun ei yhtään huvita, eihän? Autokin käynnistyi seistyään kolme päivää yhteen menoon. Joten selvittiin. Ihan hyvin.

Tänään onkin lämpötila sitten jo nollassa ja hepokin saa olla ulkona koko päivän. Varmaan mukavaa, kun ulkoilut olivat vain muutaman tunnin pituisia kylmimmillään. Ei kai sillä kylmä olisi ollut, kun paksu talvikarva lämmittää. Mutta kun kerran halusi lähteä talliin, niin miksi ei.

Tässä muutama kuva meidän joulusta:

Dennis vahti lahjoja kylässä aattona.
Eilen sitten jo piti uskaltautua alennusmyynteihin. Huh, kyllä siellä oli porukkaa... Mutta ostin itselleni puoleen hintaan ulkoilutakin. Olin sitä jo hypistellyt ennen joulua. Ja ulkoilukengät lumessa tarpomiseen. Sellaiset pitkävartiset. Eli ei kun ulkoilemaan! Tekin sieltä ruuden takaa! :)

9 kommenttia:

 1. Meillä meni joulu myöskin lukiessa ja tv:n ääressä. Muutama vieras kävi ja herkut on syöty, kaapit on tyhjänä ja saakin olla. Vielä kun saisi itsensä sinne lenkille,olis meinaan aihetta!
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja Maikille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta!
  Kyllä tänään sai ulkoilla ihan työn puolesta ja sitten seisoin ½ tuntia tuiskussa ja viimassa bussia oottamassa. Tuntui tosi kylmältä vaikka ei ollut pakkasta kuin -6.
  Jo lauhtui ilma ja heti tuli lumisade.

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta Sinullekin!
  Täällä pakkaset lauhtuivat eilisestä ja se tuntuu myös tien pinnoilla. Just äsken tultiin vesijuoksemasta ja ulkoiltukin on! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta Tuula! Tuota Dennis koiraa en muistakaan ennen täällä nähneeni,suloinen:)

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta! Meillä kissa on päättänyt, että nyt on liian kylmää ulkoilla. Turkista huolimatta.

  VastaaPoista
 6. Raikasta ja iloista alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Onko Dennis teidän uusi koiranne?
  Onnea uudelle takille. Minunkin pitäisi hankkia uusi ulkoilutakki.
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 8. Myöhäiset joulutervehdykset ja ihanaa uutta vuotta Tuula! Tuollainen on juuri hyvä joulu, kotona saa ja pitää olla jos siltä tuntuu. Meillä jäi alennusmyynnit käymättä, en jaksanut lähteä ruuhkiin..... :)

  VastaaPoista
 9. Täällä on ollut nyt tosi liukasta. Eilen mietin jälleen, että pitäisi hommata nastekengät. Viime vuonna niistä haaveilin, mutta liukkaita kelejä olikin tyyliin yhden päivän ajan joten ne olisivat olleet turhat.

  Mulla on semmoset liukuesteet/nastat mitkä pistetään kenkien päälle ja ne näyttää helpoilta laittaa, mutta onkin yllättävän vaikeat ja riippuu vähän kengistäkin miten ne saa laitettua. Tuntuu hankalalta kävellä niiden kanssa eikä pääse kovinkaan nopeasti eteenpäin, varsinkin jos niitä ei oo saanut kunnolla laitettua. Äitini osti ne mulle joskus joululahjaksi.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.