keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Urheilu??? uutisia

Eilen ja tänään on urheilu- ja muissa uutislähetyksissä puhuttu kovasti norjalaisesta pokerinpelaajasta Felix Stephensenistä , joka tuli toiseksi pokerin maailmanmestaruuskisoissa Las Vegasissa ja voitti huimaavat 5,14 miljoonaa dollaria.

Yöllä pelattu finaali oli kuulemma jännittävä ja lisää jännitystä toi mukaan se, että vastapeluri oli ruotsalainen. Täällä kun on vähän sama "ongelma" noitten ruotsalaisten kanssa kuin suomalaisillakin.

No, rahaa tuli Felixille taskunpohjalle sen verran, että hän järjesti voitonjuhlat Las Vegasilaisen hotellin luksussviitissä. Siellä oli 600 neliömetriä juhlia ja koripallokenttäkin tiloissa. Siinä oli varmaan hieno jatkaa pelejä.

Toinen viikon urheilija on tietysti hallitseva maailmanmestarishakinpelaaja Magnus Carlsen. Hänellä on menossa maailmanmestaruuskisat Shotsissa. Siellä ei olla vielä päästy maaliin, mutta noitakin kisoja saisi seurata niin urheilu- kuin muistakin uutisista joka päivä.

Kolmas urheilija tämän viikon uutisissa on ollut New York Rangersissa jääkiekkoa pelaava norjalainen Mats Zuccarello. Hän teki sadannen maalipisteen NHL-peleissä viime yönä. Aikamoinen saavutus - norjalaiselta. Me suomalaisethan on kai totuttu tuommoisiin tuloksiin.

Ja minähän en urheilua seuraa. Mutta tuommoisia huippusuorituksia ei voi olla huomaamatta, kun uutisia tulee kumminkin aina katsottua.

Mutta jos Plantasjeniin on uskomista, niin joulu tulla jollottaa. Siellä oli nimittäin ainakin kasapäin joulupukkeja ostajia odottamassa.


1 kommentti:

  1. Kyllä on mukavaa, kun joulu tulee. On mitä muuta ajatella, kuin pimeää syksyä. Onneksi on nippa nappa pakkasen puolella, että loska ei lennä.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.