keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Miehestä ei taidakaan tulla eks-miestä ;)

Olettehan tekin lukeneet suomalaisista lehdestä siitä norjalaisesta vuoresta, jonka nimi on Mannen (mies). Just joo, sen vuoren, jonka piti romahtaa alapuolella olevaan kylään. Sieltähän on ihmiset ja eläimet evakuoitu jo pari viikkoa sitten.

Minäkin seurasin vyöryn tulemista yhtenä päivänä netistä tunnin välein ja vähän useamminkin. Vaan eihän se tullutkaan. Geologien vakuutteluista huolimatta. Eräs iltapäivälehti kyseli jo lukijoiltaan uutta nimeä romahtavalle Miehelle. Minusta paras vaihtoehto oli eks-mies :D.

Viimeisimmän uutisen (klikk, klikk) mukaan vuoren liikkeet ovat vähentyneet, eikä vyörymäaikaa ole helppo arvioida.

Että tällä tavalla mennään eteenpäin, Kunnes Mies päättää sanoa, että nyt mie kyllä romahan (kuten se eräs suomalainen Putous-tähti aikoinaan).

Meillä ei onneksi ole vyöryjä tiedossa. Mutta meidän kylän vuoristohotellilla pääsisi hiihtelemään (klikk, klikk). Että tervetuloa kaikki hiihtointoilijat!

7 kommenttia:

 1. Eivat kuitenkaan silti evakuoidut paase takaisin koteihinsa, vai mita?
  Varmaan kurjaa aikaa heille.

  VastaaPoista
 2. Klik klik..sitä samaa on tässä mökissä seurattu telkkarista ja suorana lähetyksenä jopa pikimustaa kuvaa seurattu.:D mahtaa eks-mannen yllättää ja lähtee alakertaan visiitille ihan yllättäin.:D Eks.mannen ois kyllä just hyvä nimi.:)

  VastaaPoista
 3. Kurjaa niille evakuoiduille, kun ei tiedä koska romahtaa ja meneekö koti lopullisesti rysäyksessä. Ex-mies olisi kyllä tosi hyvä nimi :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa.Ei noista miehistä ikinä ota selvää mitä ne aikoo!

  VastaaPoista
 5. Hmmm. Lähetin muka kommentin, mutta mihin lienee mennyt. Tuosta miehestä, kun mokoma tahallaan liikehti, että huomattas.

  VastaaPoista
 6. Huh,paha juttu tuollainen vuoren romahtaminen.Mutta jospa se vaan jää eks-mieheksi paikoilleen...

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.