torstai 20. marraskuuta 2014

Työmatkalla

Meillä oli kahden päivän seminaari Øyerissä Pellestovan tunturihotellissa (klikk, klikk).

Oli kyllä aivan ihana paikka. Voin suositella, jos joskus haluatte lomalle tunturiin täällä sisämaassa. Minä jo suunnittelenkin pientä lomaa sinne Maijan kanssa jossakin vaiheessa. Ainakin viimeistään kesällä.

Hotellin pihasta pääsee suoraan hiihtämään ja Hafjellin laskettelurinteet ovat ihan lähellä. Lumettomaan aikaan voi hotellilta lähteä ilman mitään kiipeämisiä tunturiin vaeltamaan. Ruoka oli todella hyvää ja huoneet mukavia. Päärakennuksessa on pieniä huoneita ja sviittejä saunalla. Muissa rakennuksissa on huoneistoja. Minulla oli uskomaton onni saada yksin käyttööni kokonainen sviitti, jossa oli saunakin! Luksusta arkeen :).

Vaikka ohjelma oli kovin tiivis, niin ehdin ottamaan muutamia kuvia tämän aamun kävelylenkillä. Tosin ilma oli harmaa ja sumuinen:
3 kommenttia:

 1. Kiehtovan näköistä. Olen aina haaveillut Norjan tuntureista, jotenkin kiinnostava ja salaperäinen unikuva niistä. Poden kaukokaipuuta ainaisesti.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Hotellin nettisivut vaan norjaksi, onko se tavallista siella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en ollutkaan ajatellut. Vaan näinhän se on. En todellakaan tiedä miksi ei sivuja ole englanniksi. Kun olen katsellut muitten samalaisten paikkojen sivuja, niin niistä löytää tiedot myös englanniksi ja monesti myös saksaksi.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.