torstai 26. joulukuuta 2013

Erilainen joulu

Tänä jouluna meidän ainut joulukoristeemme on ollut joulukuusi, jonka Maikki kantoi sisään ja koristeli omin kätösin. Joulumieli on ollut minulla suurin piirtein nollassa.

En yleensä kirjoittele paljoakaan näitä henkilökohtaisia, mutta tämän jaan teidän kanssanne.

Jouluviikkoa edeltävän viikon oli vanhempien poikieni isä koomassa sairaalassa ja aaton aattoa edeltävänä yönä hän kuoli tajuihinsa tulematta. Molemmat pojat ehtivät onneksi tavata isänsä vielä joulukuun alussa ja purjehtijapoika oli isänsä luona koko loppuajan.


19 kommenttia:

  1. Otan osaa!! Todella surullista. Asuiko han siella vai taalla? Hyva kuulla etta pojat tapasivat hanet niinkin lahella sairastumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän asui täällä ja oli oikeastaan kovasti sairas jo todella kauan. Joten eihän tämä yllätyksenä tullut. Mutta poislähdön päivää kun ei koskaan tiedetä, niin onhan se sitten aina vähän yllätys. Ja kaikki toivoimme kumminkin ihmettä tapahtuvaksi nyt lopussakin.

      Poista
  2. Osanottoni suruun. Ymmärrettävää, että joulumieli on ollut vähissä. Kuolema kyllä aina pysäyttää ja jotenkin pistää sisäiset palikat uuteen järjestykseen, ainakin hetkeksi.

    VastaaPoista
  3. Osanottto meidänkin perheen puolesta !

    VastaaPoista
  4. Voi miten kurjaa.ei ihmekàan ettei joulumieltä nyt löytynyt. Otan osaa

    VastaaPoista
  5. Osanotto - jouluna läheisen ihmisen, tai sellaisen, joka on joskus todella läheisesti kuulunut omaan elämään, koskettaa vielä enemmän kuin tavallisesti. OP

    VastaaPoista
  6. Osanottoni Tuula! Tuollaisen tilanteen keskellä joulumieltä on vaikea löytää, eikä tarvitsekaan. Onneksi pojat ehtivät kuitenkin tavata isänsä.

    VastaaPoista
  7. Osanottoni Tuula. Ja jaksamisia pojillesi.זיכרונו לברכה

    VastaaPoista
  8. Voi Tuula, lämmin osanottoni! Tämä joulu jää surullisena mieleen. Toivon Teille kaikille paljon voimia! <3 Halauksin Piipe

    VastaaPoista
  9. "Jonain päivänä
    tuuli vie pilvet.
    Aurinko tulee esiin
    Jonain päivänä suru
    on kevyempi kantaa." Lämmin osaanottoni!

    VastaaPoista
  10. Halaus ja osanottoni kaikille teille läheisille ♥ Nyt hänen on hyvä olla, mutta läheisille rankkaa - varsinkin näin joulun aikaan.

    VastaaPoista
  11. Osanottoni! Varmasti on joulumieli hukassa, suru on niin voimakasta.
    Meilläkin on lähiomaisia kuollut monta tässä ihan hiljattain.
    Voimia teille tuleviin päiviin!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.