sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Naisen paras kaveri

Mikäs muukaan se on naisen paras kaveri kuin oma käsilaukku.

Suosikkilaukkuni nyt on tämä viime syksynä Amsterdamista hankittu merkitön laukku. Hyvää siinä on koko. Se on vähän isompi kuin edellinen käsilaukkuni. Siihen mahtuu hyvin eväätkin töihin. Lisäksi siinä on tuo olkaremmi, joka on kyllä uskomattoman kätevä.


Sitten sisältöön.

Kokoontaitettava sateenvarjo on näin syksyllä kätevä olla mukana, kun työpaikan parkkipaikalle on matkaa ainakin pari sataa metriä. Eipähän kastu matkalla. - Nuo kaksi muuta ovat kokoontaitettavia kauppakasseja, joita olen taas yrittänyt muistaa ottaa kauppaan ostomuovikasseja välttääkseni.


Kalenteri on aina mukana. Minulla on onneton muisti ja mitä kalenteriin en ole kirjoittanut, se jää tekemättä. Ja eipähän tule kaksoisbuukkauksiakaan, kun kirjoittaa menonsa kalenteriin. Kalenteri on täkäläisen opettajaliiiton. - Lompakko on tietenkin mukana. Alkaa olla jo vähän kärsinyt matkalla. Pitäisi kai hankkia uusi.


Muuta pientä on tässä. Pieni meikkipussi, minikokoinen teippirulla kissankarvaisille housuille, korttirasia kaikenmaailman jäsen- ym korteille, aurinkolasit (ovat yleensä autossa), paperinenäliinoja, sokeritonta ksylitolpurkkaa pussillinen.


Työpaikan avaimet. Kaksi tavallista, yksi läpyskä koodioveen. Avaimenperänä pilli ajoilta, jolloin oli opettajana ala-asteella. Sillä sai hyvin kasaan lapset esim ulkona tai liikuntatunnilla. Nykyisin vähemmän käyttöä... Nyt oppilaat kasaantuvat auktoriteetilla ;).


Nenäsumute, särkytabletteja, vara-lukulasit, vara-korvakorut.


Millainen on sinun paras ystäväsi ja millainen on sen sisältö?

13 kommenttia:

 1. Käsilaukku? Lompakko, avaimet, kalenteri, kyniä, muistikirja, meikkipussi,harja, hammasharja lääkepussukka (sis laastareita, särkylääkkeitä, kipugeeliä ym), pussukka (jossa on mm kännyn/kameran piuhat, muistitikkuja), vaihtosukat/villasukat, aurinkolasit/sateensuoja vuodenajasta riippuen, kirja tai pari. Kännykkä. Usein salmiakkia tai xylitol kurkkupastelleja. Harvemmin pieni kudin tms, Usein myös passi ja kamera. Olen varsinainen kassialma.
  OP

  VastaaPoista
 2. Minulla on pieniä laukkuja ja suuria laukkuja, mutta sellainen sopivan keskikokoinen puuttuu. Hyvä syy lähteä laukkuostoksille... ;) Laukussa on kännykkä, lompakko, avaimet, pussukka, jossa on tarpeellista varmuuden vuoksi mukana olevaa pikkutavaraa (särkylääkkeitä, pari tamponia, puhdistusliina silmälaseille, kynä yms), hiusharja, kangaskassi ostoksille, sateenvarjo ja tähän aikaan vuodesta myös neulekäsineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkä unohtui tuosta minun listasta.

   Poista
 3. Kiva oli kurkistaa sun käsilaukkuun! Ja mäkin pidän suurista laukuista,ainakin arkipäivisin.

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki on tällä hetkellä semmoinen iso pussukka olkalaukka, kun en noita käsilaukkuja osaa oikein käyttää. Sisältö on tällä hetkellä kaksi kännykkää, lompakko, avaimet, kalenteri, vasara ja kaviokoukku sekä hirveä määrä kuitteja... siis toimistotyöläisen perussatsi...

  VastaaPoista
 5. Naisten käsilaukku ! Ikuinen mysteeri, miten niin pieneen tilaan voi mahtua niin paljon tavaraa ???? :D

  VastaaPoista
 6. Käsilaukkuun pitää mahtua niin paljon, joten mun paras kaverini on Marimekon reppu. Sinne mahtuu työmatkalla kaikki tarvittava. Joskus myös harrastetavarat:)

  PS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi olenkin ollut niin tyytyväinen tähän nykyiseen laukkuuni. Tavaraa on mahduttava!

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.