sunnuntai 19. elokuuta 2012

Onnea Norjan kruununprinsessa Mette-Marit, 39v!

Katselen juuri tässä mielenkiintoista dokumenttia kruununprinsessasta syntymäpäivänsä kunniaksi. Kaksiosaisen ohjelman ensimmäisessä osassa kerrotaan Mette-Maritin lapsuudesta ja elämästä ennen ja jälkeen naimisiinmenon. Toisessa osassa muodostetaan taas kuvaa siitä työstä, mitä kruununprinsessa tekee Norjassa ja ulkomailla. Hyvin tehty ohjelma, joka antaa positiivisen kuvan tavallisesta tytöstä, josta tuli prinsessa.

Tästä pääsee katsomaan ensimmäistä osaa ja sieltä löytyy linkki toiseenkin.

Kesäkuussa oli kruununprinsessa kahden viikon yksityisellä matkalla Intiassa. Siitä nousi täällä myrsky vesilasissa. Prinsessa kun oli "kadonnut" kauas itään. Siellä hän mm teki useitten päivien pituisia kävelyretkiä.

2 kommenttia:

  1. Onnea prinsessalle! Hänen tarinansa kyllä kelpaisi vaikka satukirjaan.

    En yhtään ihmettele jos poru nousi Intian matkasta. Kukaan ei varmaan ole unohtanut kuvaa, joka otettiin yksinäisestä Dianasta Taj Mahalin edustalla.

    VastaaPoista
  2. Minulta on mennyt ihan ohi tuo ohjelma, samaten kuin tieto prinsessan syntymäpäivästä. Osittain varmaan johtuu kesälomasta, jolta palattuani en ole vielä oikein osannut alkaa seuraamaan maailman menoa.. Pitääpä katsoa tuo linkin takaa löytyvä ohjelma, kiitokset linkistä!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.