lauantai 6. marraskuuta 2010

Ystävyydenkapula haaste

Sain tämän haasteen Yaelianilta ja Heljältä. Ja oli ihan pakko ryhtyä miettimään kuinka asiat oikeastaan olivatkaan. Voi olla, että muistan asioita ihan väärin...


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen «  Mikä sinusta tulee isona? 

En ole kyllä ihan varma kuinka se oli ihan hamassa lapsuudessa. Ehkä halusin tulla vain äidiksi. Kouluaikoina uskoin vakaasti hakevani laivaan radiosähköttäjäksi. Myöhemmin oli toivelistalla toimittaja ja asianajaja.

2. Mitkä olivat  sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?

Aku Ankka, jota sain lukea heti postin tultua isän kanssa kiikussa istuen. Isän työpaikka oli kodin yhteydessä ja hän tuli aina sisälle uunituoreen Akun kanssa, jotta saimme lukea sitä yhdessä.


3. Lempileikkejäsi?

Minulla asui naapuritaloissa kolme parasta kaveriani. Omakotitalojen pihoilla leikimme kyllä kaikenlaisia ulkoleikkejä joka ikinen päivä.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?

Olen pelannut jonkin verran tennistä.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ? 


Ei aavistustakaan... En muista mittään...


4. Parhaat synttärisi ja miksi?
 
Lapsuuden synttärit olivat kai kaikki niitä parhaita.
.
7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?

Kun olin alle kouluikäinen, niin matkustimme parina kesänä vanhempieni kanssa Euroopassa. Italiasta sain nuken, jonka nimi on Bella ja se on seurannut minua tännekin.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt? 

Matkustaa enemmän.


Olen tämän haasteen nähnyt lähes joka blogissa, mutta Avletto ei ole vielä kertonut lapsuudestaan!

5 kommenttia:

 1. Aika paljon muutamiin kysymyksiin vastaamalla valotit itsestäsi. Hyvältä ja virikkeellisestä vaikuttaa lapsuutesi. Mielenkiintoisia toiveammatteja.

  VastaaPoista
 2. Olen ensikertaa käymässä sivullasi ja tulen uudelleen, sivusi on mielenkiintoinen ja erilainen, kiitos siitä. Tuo haaste on minullekin tupsahtanut jo parilta taholta ja teen sen kun maltan, se vaikuttaa mukavalle.:D Hyvää Pyhäinpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Kiva oli lukea lapsuusmuistojasi!:)
  Kivalta kuulosti matkanne Euroopassa.
  Kun olin pieni meillä ei matkustettu kuin sukulaisten luo Suomessa. Ensimmäinen ulkomaanmatka oli luokkaretki silloiseen Leningradiin:) Ja seuraava taisi olla aikuisena Rodokselle.

  VastaaPoista
 4. Rita, minulla oli hyva lapsuus ja pidan edelleen tiiviisti yhteytta vanhempiini, vaikka taalla asunkin. Justiinsa lopetin puhelun äitin kanssa :).

  oman onnensa seppa, mukavaa saada uusia lukijoita! Kavaisin jo pikaisesti kylassa sinullakin. Hyvaa pyhapaivaa teille sinne. Taallahan tama on ihan tavallinen viikonloppu.

  Susanne, olen ilmeisesti perinyt isaltani taman "reissunaisen" luonteen. Kahtena kesana ennen kouluikaa kiersimme Eurooppaa autolla ristiin rastiin. Mutta voin kertoa, etten ole koskaan elamassani esim ollut etelanmatkalla turistikohteissa. Kaikki reissuni ovat liittyneet muuhun matkailuun.

  VastaaPoista
 5. Avletto kertoo lapsuudestaan, se on helppoa, kun muutenkin alkaa pikkuhiljaa tulla lapseksi jälleen.
  Tarvitsee vaan mielikuvissa palata kuuskymmentäluvulle ja siihen aikaan kun Viho- setä Pielavedellä Kapeasaaren apajilla nuottaa veti ja Muikkufestivaalit olivat Suomen suosituin kesätapahtuma. Paljon suositumpi kuin kaikenmaailman festarit, niinkuin Ruisrock ja nämä vouhotukset vanhaa isääni siteeraten

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.